Creix la preocupació per María José Campanario per les seves últimes aparicions

La dona del torero està tenint una gran activitat en les xarxes socials

María José Campanario en una imatge de perfil
María José Campanario està mostrant una visió molt diferent de la seva intimitat | Antena 3

Són molts els famosos que estan recorrent a les xarxes socials per fer més amè el confinament. Un dels personatges públics més actius és, sorprenentment, la dona de Jesulín de Ubrique, María José Campanario, que malgrat la seva aversió pels mitjans del cor, ara està passant el seu moment amb un perfil més públic. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Precisament aquesta gran activitat a les xarxes socials li ha costat algun conflicte familiar. Posant en context, María José Campanario ha fet servir les xarxes socials per explicar com porta la quarantena i de pas donar una informació d'allò més picant sobre a què dedica el seu temps.

L'odontòloga va publicar un vídeo xerrant de temes pujats de to com l'ús d'una joguina eròtic molt famosa, el Satisfayer, el qual es podia veure en mans de la mateixa Campanario. Això és justament el que Facebook no ha vist amb bons ulls i va procedir a eliminar el contingut.

No només Facebook ha vist amb mals ulls aquesta publicació, sinó que també el seu entorn familiar. Molts apunten que hi ha una certa preocupació per aquests últims gestos de María José Campanario, ja que recorden la pitjor època de la seva vida.

Augmenta la preocupació per María José Campanario

Jesulín de Ubrique sempre ha protegit la seva dona i sempre ha estat el seu pilar fonamental quan ella ha estat ingressada per culpa dels seus problemes de salut. Però ara, la família del torero i de l'odontòloga no estan molt d'acord amb les últimes aparicions de Maria josé a les xarxes, motiu pel qual li poden restringir la intensa activitat.

Fins al moment Jesulín de Ubrique no ha volgut pronunciar-se sobre aquest tema, i molt probablement no ho farà, ja que des de la seva separació amb Belén Esteban, amb prou feines ha concedit entrevistes. Per la seva banda, María José Campanario ja feia un temps que estava recuperada dels seus problemes, i fins i tot va rebre l'alta mèdica. Ara la preocupació del seu entorn és notable, ja que no consideren molt normals les seves últimes publicacions a les xarxes socials.

L'únic que ha expressat l'odontòloga és que «jo m'ho estic passant 'teta'. Aquest grup pretén fer riure la gent, igual jo no sóc gaire graciosa. Millor fer la quarantena una mica més agradable». Aquestes paraules són les que va utilitzar a l'inici dels seus polèmics vídeos.


Comentaris

envia el comentari