Una crisi d'ansietat obliga a ingressar d'urgència a María José Campanario

L'estat de salut de la dona de Jesulín s'ha vist afectat per les últimes polèmiques
Maria José Campanario | Telecinco

María José Campanario torna a estar ingressada. La dona de Jesulín ha hagut de ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Jerez per una crisi d'ansietat, tal com ha avançat Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'. Segons el programa de Telecinco la dentista ha arribat al centre hospitalari al voltant de les sis del matí en un «estat d'alt nerviosisme». Els testimonis de l'escena han qualificat el comportament de la dona de «sorprenent»

 

Kiko Hernández, que ha parlat amb una persona que estava present quan María José ha ingressat, ha explicat que «no podia ni caminar». Per la seva banda, Jorge Javier ah preguntat a Jesús Manuel Ruíz, un amic íntim de la família Ubrique, que ha confirmat la notícia assegurant que els pares de María José arribaven a l'hospital aquest migdia per visitar la seva filla.  El periodista també ha explicat que María José encara roman ingressada per aquest «atac d'ansietat», ja que no s'ha pogut confirmar que se l'hagi donat d'alta encara. 

La presió mediàtica ha afectat greument la seva salut

L'estat de salut de María José Campanario ha estat empitjorant durant els últims dies a causa de les polèmiques que l'han enfrontat als seus veïns. La família viu uns dies de molta tensió, una situació que va portar a Jesulín a agredir un reporter de 'Socialité' la passada setmana, després d'enxampar a l'equip gravant a prop de casa seva. Per la seva banda, els periodistes ja han avançat que posaran una denúncia contra el torero. 

 

El matrimoni ha estat uns dies suportant molta pressió mediàtica, sobretot després que els veïns del barri acusessin a María José de ser molt «supèrbia» i de voler fer «el que li dona la gana» amb el barri. Va ser precisament al barri i fruit d'aquesta pressió, quan Jesulin es va encarar amb la premsa que es trobava davant de casa seva. Cabrejat va colpejar una càmera que va acabar trencada i a terra. Al vídeo del moment, on no es pot apreciar l'agressió, sí que es pot sentir com el periodista demana al torero «per favor» que pari amb la seva actitud.

Jesulín va continuar amb la seva actitud i va demanar al grup que abandonés la zona. Més tard va colpejar el cotxe quan els reporters es disposaven a marxar, el que ha posat encara més en evidència el mal moment que passa la família. Un mal tràngol al qual ara han de sumar els problemes de salut de María José, que ja va estar ingressada en una clínica psiquiàtrica aquest estiu per problemes derivats de la fibromiàlgia que pateix.