ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez, candidat a la investidura

Cristiano Ronaldo es compra una casa d'1,5 milions d'euros a Marbella

Es tracta d'un luxós habitatge ubicat en el complex conegut com The Heights i que se situa als voltants del camp de golf de La Resina
Cristiano Ronaldo ha comprat una luxosa casa a Marbella | Instagram

 

Cristiano Ronaldo no només juga a futbol. L'estrella portuguesa ha de moure els diners que té i ho fa obrint nous negocis com hotels, gimnasos o empreses i, també, amb la compra de béns immobles.

 

En aquest sentit, l'actual jugador de la Juventus ha comprat una casa a Marbella, Màlaga, per 1,5 milions d'euros. Es tracta d'una luxosa casa ubicada en el complex conegut com The Heights i que se situa als voltants del camp de golf de La Resina.

 

 

L'espectacular casa té vistes al Mediterrani i compta amb quatre habitacions

L'espectacular casa té vistes al Mediterrani i compta amb quatre habitacions, un gran jardí, gimnàs i sala de cine. Evidentment, també té una envejable piscina. Així doncs, amb aquesta nova adquisició, Ronaldo podrà tornar a gaudir dels encants de la vida espanyola i compartir la nova experiència amb la seva parella, Georgina i els seus fills. Aquesta no era la primera casa que el futbolista tenia a Espanya, de fet, en comptava amb una al nord del país, a la Sierra de Gerês.

 

En aquesta ocasió, l'exmadridista va desemborsar un total de quatre milions d'euros per a construir-la, ja que es tractava d'una mansió de 800 metres quadrats amb heliport inclòs. Finalment, ha decidit vendre-se-la al seu excompany en el Reail Madrid, Pepe per la xifra de 2,5 milions d'euros. D'aquesta forma, Ronaldo s'ha desfet d'una gran casa per a comprar-se una altra que, de ben segur, gaudirà com mai amb tota la seva família.

 

També et poden interessar...