La parella de Cristiano, Georgina Rodríguez, ha conegut la mort del seu pare

Cristiano Ronaldo diu prou i Georgina ja fa les maletes

El portuguès s'hauria cansat de jugar a la Juventus

Cristiano Ronaldo no sembla estar del tot content amb la seva etapa a Itàlia, i els últims gestos delaten que l’ex de Reial Madrid podria estar-se cansant de jugar amb la  Juventus i voldria buscar un nou destí professional a un altre país. 

 

Cristiano, decebut per la seva etapa a l'equip italià

Aquest darrer cap de setmana el portuguès va sortir molt tocat del partit del seu equip contra l'Hellas de Verona, on tot i marcar ell un gol, l’Hellas va aconseguir remuntar el partit, enfadant al davanter, que va marxar del partit sense voler saludar ni tan sols els seguidors de la Juventus.

 

El cert és que des que Cristiano Ronaldo està a la Juventus, ha deixat de guanyar Pilotes d’Or i Champions, i això estaria afectant els ànims del portuguès, que és molt competitiu i necessita aquest tipus d’incentiu per sentir-se feliç en la seva carrera esportiva. Així doncs, la parella formada per ell i  Georgina Rodríguez, estaria començant a plantejar-se canviar de rumb i instal·lar-se a un altre territori, ja que segons informa l’ABC, el representant del futbolista està sondejant diverses destinacions per la pròxima temporada.

 

La parella podria tornar a Espanya, o canviar de continent

Una de les opcions seria tornar a Madrid, on Cristiano Ronaldo  va ser molt feliç amb la seva parella en la seva època blanca, però també s’estarien plantejant una altra destinació com és Miami, seguint els passos de Victoria i David Beckham, i provant sort a l'Inter de Miami, equip de futbol del qual Beckham n'és el propietari.

De moment tot són especulacions, però el que és clar és que  Georgina no li posarà fàcil, ja que ella s’ha adaptat molt bé al país i està començant a convertir-se en una celebritat molt coneguda, apareixent fins i tot en la portada d’alguna de les revistes més importants del país. Veurem què decideixen fer la pròxima temporada.

 

 

 

També et pot interessar...