Cristiano Ronaldo i la seva parella.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez perden una dinerada només començar l'any

Cristiano Ronaldo i Gio han invertit diners en una nova propietat

Cristiano Ronaldo sembla estar celebrant amb magnificència aquestes esperades dates. Després de la seva polèmica estada al Manchester United, el portador del 7 continua sense trobar equip que l'aculli.

I és que Cristiano Ronaldo no es troba en el seu millor moment professional, ja que el seu fracàs al Mundial també està fent un gran efecte. Això tampoc va estar exempt de controvèrsies, ja que hi va haver algunes picabaralles entre el jugador i el seu entrenador. Tot i això, el portuguès ha volgut deixar de banda tot això i centrar-se en l'important.

Aquest Nadal el que és excèntric i luxós s'ha apoderat de la casa de Georgina Rodríguez. Així ho ha mostrat la de Jaca a les seves xarxes socials en un vídeo en què no ha faltat el 'glamour'. La model apareixia enfundada en un ajustat vestit vermell presumint de casa i de regals nadalencs.

 

Unes marcades dates per recordar

La família portuguesa-espanyola s'ha esforçat er aconesguir aquest any un gran esperit nadalenc, decorant i gaudint aquesta celebració. Ja va donar alguns detalls de l'aspecte de la seva casa i dels regals que va rebre. Tot i això, no havia mostrat fins uns dies després el regalàs que li va fer a Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodríguez li ha regalat un cotxe de luxe que formarà part de la col·lecció d'automòbils. Cristiano Ronaldo ja té un Ferrari, Lamborghini, Mercedes i Bugatti. Gio li va entregar 'embolicat' en un llaç vermell i davant dels seus fills.

«Obrigado, amor meu», li escrivia el futbolista a les seves xarxes socials. Es tracta d'un Rolls Royce Dawn 2022, el valor del qual puja a més de 330.000 euros.

Al vídeo que compartia a través de les seves xarxes socials també apareixia la impressionant taula en què van sopar al costat de familiars i amics. I és que la xicota de Cristiano Ronaldo, al capdavall, es dedica a organitzar i ser l'amfitriona de multitud d'esdeveniments.

Cristiano Ronaldo i la seva faceta familiar

Les filles de la parella, vestides de princeses i fades, corrien i semblaven passar-s'ho molt bé moments previs a aquest sopar. Tampoc va faltar el Pare Noel, que hi era per fer entrega dels regals.

La parella lusitana-espanyola va acollir els seus familiars per gaudir del dia de Nadal. Entre les convidades hi havia, a més, Ivana Rodríguez, germana de la 'influencer'. «Quina meravella, que bé que ho vam passar i les rialles amb el Pare Noel prim que ens va acompanyar», comentava a la publicació de Gio.

Cristiano Ronaldo amb Ivana i Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez i Ivana Rodríguez estan molt units. Per això, estan passant aquestes festes junts | Instagram

Cristiano Ronaldo ha estat ben envoltat en aquestes celebracions, malgrat que la mare i les germanes no han pogut estar amb ell. Es comença a rumorejar que hi podria haver certs problemes al nucli familiar.

Ara el que no queda gens clar és el futur professional de l'exfutbolista del Reial Madrid. Ara com ara sembla no tenir equip on jugar, tot i que alguns comencen a indicar que podria ser per a algun país àrab. El que segur que no faltarà serà la família i el seu cercle més estimat i proper.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp