Primer pla de Cristiano Ronaldo en un camp de futbol

Cristiano Ronaldo trenca el silenci després de la mort del seu fill

Cristiano Ronaldo ha parlat, finalment, de la traumàtica pèrdua del seu bebè

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez continuen devastats uns dies després que el seu nadó no pogués sobreviure després del part de la model. Va ser un part programat que, per desgràcia, un dels seus dos bessons no va poder superar i que ha deixat la parella trencada del tot.

Tant el futbolista com la influencer estaven molt il·lusionats amb aquests dos nous bebès que Georgina donaria a llum, però la fatalitat els va sobrevenir quan menys ho esperaven.

Ha estat una setmana molt dura per a tots dos. La parella s'ha vist acompanyada per la seva família i amics propers, que han estat amb ells aquests dies tan difícils.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo i Georgina han perdut a un dels seus nadons | Catalunya Diari

Una de les persones que més a prop ha estat de Cristiano i Georgina ha estat Ivana. Parlem de la germana de la model, que ha passat l'última setmana amb ells a la seva mansió de Manchester.

El gest que ha emocionat Cristiano Ronaldo després de la pèrdua

A més, des del món del futbol han sortit alguns gestos de suport, com el que es va viure fa uns dies en un partit de la Premier. El partit enfrontava el Liverpool i el Manchester, equip en el qual milita actualment el jugador de Madeira.

La parella travessa un dels moments més durs de la seva vida, però hi ha gestos que proporcionen «una mica d'esperança i felicitat» a la parella.

Imatge de Cristiano Ronaldo amb el rostre seriós al terreny de joc
Cristiano Ronaldo encara està en xoc després de la mort del bebè que esperava amb Georgina | GTRES

Dimarts passat, el Manchester United s'enfrontava al seu màxim rival. L'estadi del Liverpool, Anfield Road, va ser l'escenari d'un homenatge que es va fer viral en pocs minuts. En aquest partit, Cristiano Ronaldo no estava a causa de la mort recent del seu nadó.

El cas és que el dolor davant el drama del portuguès unia els dos equips. Quan l'equip del portugués va marcar el minut 7 (el número de Cristiano), el públic li va dedicar una ovació sonora.

Alguns ensenyaven la samarreta del jugador, i gran part de la grada va començar a corejar el popular You'll Never Walk Alone (Mai caminaràs sol). Un gest preciós que Ronaldo ha agraït de la millor manera.

Cristiano Ronaldo trenca el seu silenci després de veure morir un dels seus bessons

Després d'aquest homenatge, Cristiano tornava a publicar un post a Instagram dijous passat, tres dies després de perdre un dels seus bessons.

Georgina i Cristiano a un photocall
Cristiano Ronaldo ha tornat a les xarxes socials després de la pèrdua | Europa Press

«Un món… Un esport… Una família global… Gràcies, Anfield. La meva família i jo mai oblidarem aquest moment de respecte i compassió». Així deia el missatge del futbolista al costat d'un vídeo de com va ser aquell emotiu moment viscut a Anfield dimarts passat.

Cristiano Ronaldo va tornar a la feina dimecres passat per reincorporar-se amb el seu equip, el Manchester United, i tornar a la normalitat. Mentrestant, Georgina continua amb la seva recuperació des de la mansió de la parella amb la millor recepta per superar la tristesa que sent aquests dies: els seus fills.

▶️ Las drásticas decisiones que han tenido que tomar Georgina Rodríguez y Cristiano Ronaldo

L'altra filla de Cristiano Ronaldo està en bon estat

El silenci al voltant de la parella és gairebé sepulcral, i tan sols alguns familiars han publicat missatges a les xarxes revelant que el seu altre nadó està bé. Ella sí que va poder sobreviure, per sort per al futbolista i la influencer.

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez no s'han recuperat de la mort del seu fill | GTRES

Era la germana de Cristiano, l'exsupervivent Katia Aveiro, qui donava la bona notícia del bon estat on es trobava la petita.

Katia Aveiro tranquil·litzava els seguidors del portuguès i la model. «Us estimo i el meu cor està amb vosaltres. El nostre angelet ja és al cel i la nostra nena que és aquí, ferma, forta i plena de salut, ens ensenyarà que només importa l'amor», va escriure hores més tard de la pèrdua del bessó de Georgina.