Cristiano sorprèn en sortir d'un restaurant amb la cara totalment tapada amb una bufanda

El portuguès sortia d'un conegut restaurant de Madrid

Cristiano Ronaldo, saliendo del restaurante con la cara tapada
Cristiano Ronaldo, sortint del restaurant amb la cara tapada | Europa Press

Cristiano Ronaldo continua sense deixar indiferent a ningú. El premiat cinc vegades millor jugador del món, passa per un mal moment al Reial Madrid —els blancs estan a 16 punts del Barça a la lliga i ell no acaba d'afinar la punteria— i, potser a causa d'això, el '7' va sortir d'un restaurant de Madrid d'una manera força curiosa.

El jugador portuguès, de fet, va optar per disfressar-se i tapar-se la cara mentre sortia el passat dimecres, 10 de gener, de sopar amb alguns amics. Així mateix, el cert és que les imatges parlen per si soles, ja que el davanter portuguès va sortir amb la cara embolicada amb dues bufandes.

«Quin camuflatge més lleig»

El portuguès, com no podia ser d'altra manera, va generar molta estupefacció entre les persones que l'esperaven a l'exterior del restaurant. Una noia, de fet, li va etzibar: «Quin camuflatge més lleig». D'altra banda, mentre un dels periodistes li preguntava el perquè de la disfressa, ell va respondre: «Per bromejar amb vosaltres».

Tot seguit, el davanter portuguès es va dirigir cap al seu cotxe. I així, per a sorpresa dels presents, Cristiano Ronaldo va arrencar el cotxe amb la bufanda encara al cap

I mentre aquest ja marxava del pàrquing privat del restaurant, una de les persones que esperaven al futbolista va fer mofa de la situació i va alertar a Cristiano. «Posa't el cinturó!», va cridar.

Ronaldo, en su coche, tapado con una bufanda
Ronaldo, al seu cotxe, tapat amb una bufanda | Europa Press

 

Cristiano, reincident 

El crack portuguès, però, és un ferm aficionat a les disfresses. No sabem si es disfressa per carnaval, però el que sí que és de domini públic és que aquest ja va fer-se una fotografia amb una perruca a Disneyland Paris, quan hi va ser amb la seva parella Georgina Rodríguez; i en una altra ocasió va optar per lluir una màscara de formiga, abans de volar amb els seus amics. 

Cristiano, a la derecha y de rojo, disfrazado con sus amigos
Cristiano, a la dreta, disfressat amb els seus amics | Instagram

 

Ara toca veure, doncs, quina serà la següent disfressa de Cristiano Ronaldo.


Comentaris

envia el comentari