Cristina Blanco: de vident dels famosos a dependenta a El Corte Inglés

La mare de l'actor Miguel Ángel Muñoz ha patit canvis molt importants a la seva vida provocats pels problemes mentals que va passar després del seu pas per televisió

Cristina Blanco en una de les seves aparicions a televisió als anys 90. | Cedida

Hi ha celebritats que, darrere d'un desig insaciable de fama i fortuna, poden acabar caient en addiccions i conductes autodestructives que fins i tot posen en perill la seva pròpia vida. Un d'aquests casos ha estat el de Cristina Blanco, mare de l'actor Miguel Ángel Muñoz, que va ser una reeixida vident televisiva que es feia amb els famosos més importants del nostre país i que va acabar pagant cara la fama.

Blanco es va convertir en una de les endevines més populars de l'Estat espanyol durant els anys 90, i es va convertir en una mena de «vident dels famosos» —es feia amb nombroses cares conegudes com Lara Dibildos, Terelu i María Teresa Campos, Belén Esteban o Rocío Carrasco. Però al cap de pocs anys, Blanco es va allunyar dels focus després d'una forta depressió. El seu fill, Miguel Ángel, va passar fa poc per 'Chester', el programa de Risto Mejide on va explicar que durant aquest difícil període es va encarregar de cuidar-la per tal que «es posés el millor possible, en el termini més curt de temps». «És una cosa que vius amb dificultat, amb moltes ganes de cuidar i també amb la màxima compassió que li tens a la persona que més estimes en el món sense jutjar. Recordo que estava treballant i vaig deixar el que estava fent per cuidar-la. El moment més difícil va ser haver de marxar a complir amb la feina i deixar-la a casa cuidada pel meu pare», va assegurar el jove.

Cristina Blanco entrevistada per 'Sálvame'. | Telecinco

 

Després de les declaracions de Miguel Ángel Muñoz a 'Chester', els reporters de 'Sálvame' es van posar a treballar amb la missió de trobar a la vident, qui van trobar al popular barri madrileny d'Usera, on viu en un modest pis d'uns 60 metres quadrats que pertany a l'actor i que va heretar d'una tia. Segons van explicar els veïns, mai veuen a les seves filles, dues nenes adoptades de procedència xinesa: Gabriella i Mabila, que segons sembla en realitat viuen amb el pare, del qual la vident es va separar fa anys. Ella s'amaga de la gent per no haver de saludar. A més, se la veu més prima, desmillorada i vestida de negre gairebé completament. També cal destacar que, segons explica 'Diez Minutos', la vident va fer un gir a la seva vida, i ara treballa com a dependenta a la secció de perfumeria i cosmètica d'un Corte Inglés situat a la zona sud de Madrid.

Cristina Blanco actualment. | Diez Minutos

 


Comentaris

envia el comentari