IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cristina Boscá s'assabenta del seu embaràs gràcies a una seguidora seva

La periodista assegura que se sent «en desavantatge» i ha donat suport a totes les dones treballadores

Cristina Boscá
Cristina Boscá | Instagram

Una nova etapa comença per a Cristina Boscá després d'una notícia que li ha capgirat la vida. El més sorprenent és que va assabentar-se d'aquesta gràcies a una seguidora seva, que es va adonar abans que ella del seu embaràs.

La col·laboradora de 'Dani&Flo' i presentadora del programa radiofònic 'Anda ya' ho va difondre a través del seu bloc personal i per les xarxes socials. Es tracta del seu primer embaràs i ben segur que és una de les notícies que més feliç l'han fet.

No és la primera a assabentar-se

Una de les seves seguidores va adonar-se'n abans que ella mateixa que la periodista estava embarassada: «Hola Cris, et segueixo des de fa un temps i, encara que mai t'he comentat res, m'he animat a escriure't perquè no sé si ho saps, però estàs embarassada!». A més, la seguidora va afegir que feia dies que li notava i que ella «mai s'equivoca».

Boscá ja va assegurar que la seguidora li havia escrit abans que ella anunciés que estava embarassada i, fins i tot, abans que ho sàpigues. La situació ha estat ben estranya i peculiar com podeu veure.

La periodista ha explicat al seu bloc que aquella mateixa tarda va anar a comprar un test d'embaràs per realitzar-se la prova, la qual es va fer l'endemà al matí. Aleshores, va descobrir que la seva fan tenia tota la raó i va publicar una imatge al bloc del seu test de 'Clearblue' que li havia donat positiu i indicava que estava de dues o tres setmanes.

«Quan vaig llegir el missatge em vaig quedar tan bloquejada que no vaig poder contestar, es feia més real allò que jo ja començava a intuir», va afirmar Cristina impactada. També va explicar la il·lusió que li va fer descobrir-ho, tant a ella com al seu espòs. «Era la segona vegada que ho intentàvem, però em desesperava la idea de tornar a patir un fracàs», confessava emocionada.

Imagen publicada por Cristina de su test de embarazo
Imatge publicada per Cristina del seu test d'embaràs | Bloc de Cristina Boscá

Un missatge a totes les dones

D'altra banda, va aprofitar l'ocasió per dedicar un missatge a totes les dones treballadores i va indicar que aquesta és «una prova més en la seva vida i, probablement, una de les més importants».

«La idea de sentir que em puc allunyar de tot el que he construït amb tant d'esforç us juro que em desanima molt i, una vegada més, em sento en desavantatge, ens sento en desavantatge», explicava la periodista preocupada. També va agrair i va donar suport a totes les dones: «A vosaltres, les que demostreu cada dia que podem amb tot. Intentaré estar a l'altura».


Comentaris

envia el comentari