Fotomuntatge de José Luis Gil i Cristina Castaño

Cristina Castaño confirma les males notícies sobre l'estat de José Luis Gil

L'actriu s'ha emocionat molt parlant del seu amic

José Luis Gil ens té amb el cor encongit. Cristina Castaño, companya de feina seva, no ha pogut evitar l'emoció quan li han preguntat per ell.

 

L'actor, conegut per interpretar Enrique Pastor a 'La que se avecina' i Juan Cuesta a 'Aquí no hay quien viva', continua recuperant-se després de l'ictus que va patir fa uns mesos.

Concretament, el 4 de novembre va tenir un ictus isquèmic agut a l'hemisferi esquerre. Un infart cerebral a causa del qual va estar gairebé un mes ingressat a l'hospital.

Ara, José Luis Gil és a casa recuperant-se. Compta amb el suport incondicional de la seva família i amics, però també dels metges, que confien plenament que es rehabilitarà.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil encara s'està recuperant de l'ictus | Europa Press

Tot i això, hi ha hagut molts rumors que auguraven males notícies per a José Luis. Algunes informacions han apuntat a un possible empitjorament de l'estat de salut de l'actor, mentre que d'altres només diuen que el procés de recuperació és molt lent i fatigós.

Aquesta última informació sembla que l'ha confirmat Cristina Castaño, companya seva a 'La que se avecina', en unes declaracions que ha fet en plena via pública.

Diversos reporters han abordat l'actriu quan sortia d'una festa, i ella no ha dubtat a parlar sobre el seu company.

Cristina Castaño s'emociona parlant de José Luis Gil

Cristina Castaño i José Luis Gil són molt amics. Han compartit moments únics a la petita pantalla, on han rodat moltes escenes junts, i fins i tot han sigut parella a 'La que se avecina'.

A més, la bona sintonia i la complicitat que hi ha entre ells ha traspassat la ficció. A la vida real es tenen molt d'afecte i admiració, per la qual cosa Cristina no pot amagar la tristesa que sent per l'estat de salut delicat que travessa el seu company.

«Que li hagi passat això és trist i dolorós, però està acompanyat d'una gran família. Tota la seva família li fa costat», assegurava l'actriu després que diverses agències, entre les quals hi ha Europa Press i GTRES, li hagin preguntat com està José Luis Gil.

Cristina Castaño en un photocall
Cristina Castaño ha parlat sobre l'estat de salut de José Luis Gil | GTRES

Aquestes paraules tan emotives i la cara d'afectació de Cristina han despertat sospites sobre un possible empitjorament en l'estat de salut de José Luis. Una teoria que ja va sorgir fa uns dies arran de les declaracions d'una altra companya seva a la sèrie.

Va ser Cristina Medina, que interpreta Nines a la ficció, qui va desfermar totes les alarmes quan es va posar a plorar després que li preguntessin pel seu company.

«No puc ni parlar. Va millorant, el que passa que és un cop molt dur, i quan estàs tan susceptible, doncs… És molt dur per a ell, per a la seva família. És duríssim. Soc molt prudent. Vaig preguntant per ell, enviant ànims i petons. I demano que es recuperi, per favor», deia l'actriu molt emocionada.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una imatge promocional de la nova temporada de 'La que se avecina' | Mediaset

 

José Luis Gil segueix recuperant-se a poc a poc

Dies després, les paraules de Cristina Medina han estat secundades per Cristina Castaño, companya seva a 'La que se avecina'. Totes dues han assenyalat que la recuperació està sent lenta, però confien que el seu amic tirarà endavant gràcies al suport de la família.

«S'està recuperant, a poc a poc i amb el suport de la seva família. La tribu dels Gil és molt forta, i nosaltres només volem que es posi bé aviat per a tornar-lo a tenir amb nosaltres», afegia Cristina Castaño.

Tot i això, l'actriu ha volgut desmentir els rumors que circulen sobre un possible empitjorament de l'estat de salut de José Luis Gil.

«No en tinc constància. El que sí que sé és que la família s'està esforçant molt perquè es recuperi i que estan molt units», ha assenyalat per a tancar el tema.