Cristina celebra el seu aniversari amb la condemna de presó del seu marit al cap

Iñaki Urdangarin ha estat citat aquest dimecres a l'Audiència de Palma per recollir la notificació del seu ingrés a presó

Infanta Cristina llorando
La infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | Cedida

Avui, 13 de juny, el que havia de ser un dia feliç a la vida de la infanta Cristina s'ha convertit en un dels pitjors. Després que el Tribunal Suprem hagi confirmat ahir la pena de presó per al seu marit, Iñaki Urdangarin, avui l'Audiència de Palma de Mallorca ha decidit concedir-li un terme màxim de cinc dies perquè ingressi en un centre penitenciari. 

La filla del rei Joan Carles I ha rebut un regal molt desagradable, i de ben segur el seu 53è aniversari serà recordat com el dia que l'Audiència Provincial de les Illes Balears ha revelat el temps que l'exduc de Palma continuarà gaudint de llibertat. En concret, Urdangarin ingressarà el pròxim dilluns, 18 de juny, al centre penitenciari pertinent, on haurà de complir cinc anys i deu mesos entre reixes, per la seva implicació en el 'cas Nóos'. 

Un aniversari molt trist per a la filla del rei emèrit

La infanta Cristina en Suiza después de conocerse la sentencia de Urdangarín
Imatge de la infanta Cristina després de conèixer la sentència de presó per al seu marit | CatalunyaDiari.cat

 

La situació familiar de la infanta ja era complicada. Apartada de la Família Reial per ordres del mateix Felip VI, Cristina també viurà un aniversari trist a casa seva. Els seus familiars no l'acompanyaran, i tothom estarà pendent de les últimes novetats sobre l'empresonament d'un membre de la Casa Reial. 

Sobre Iñaki, tot i que ja se sap que ingressarà de forma segura en una presó, encara queda per determinar quina. A més, també es desconeix què passarà amb la seva dona i els seus fills. Però el que genera més expectació és la possible reacció de la monarquia, si és que finalment decideix emetre un comunicat en aquest sentit. 

Els aniversaris de Cristina, difícils

Amb tot, cal dir que, encara que pugui semblar una simple coincidència, la veritat és que aquest no és el primer aniversari que la infanta Cristina celebra amb una mala notícia a sobre. L'any 2015, dos dies abans de complir anys, la germana del rei rebia una altra dura novetat. 

En concret, l'exduquessa de Palma de Mallorca es va assabentar que havia perdut el títol nobiliari que posseïa. El rei Felip va anunciar llavors que havia revocat «l'atribució de Sa Altesa Reial» a Cristina, impedint-li d'aquesta manera seguir utilitzant el «títol de duquessa de Palma de Mallorca». En definitiva, la filla de Joan Carles I porta una mala ratxa, i molt probablement els pròxims aniversaris també resultaran molt durs sense la seva parella al costat. De fet, pot ser que siguin els més durs. 


Comentaris

envia el comentari