Primer pla de Cristina Pardo a un photocall

Cristina Pardo envia un dard en directe a 'Sálvame'

La presentadora no va dubtar a comparar el viscut al seu plató amb el programa de Telecinco

No sol ser molt habitual que en els programes d'actualitat de La Sexta es parli de la competència, sobretot si parlem d'un programa com 'Sálvame', on els seus continguts del cor estan molt allunyats dels que aquesta sol emetre. Però, la realitat és que, potser gairebé sense voler-ho, el cap de setmana passat, Cristina Pardo no podia evitar fer un esment directe, en el seu programa 'Liarla Pardo', a l'espai que s'emet a Telecinco cada tarda de dilluns i divendres.

Tot va passar mentre la presentadora i periodista entrevistava un dels cuiners televisius més mediàtics, parlem de David de Jorge, més conegut com a 'Robin Food'. El xef basc va participar en el programa de diumenge passat, si bé és cert que no ho va poder fer en el mateix plató, havent-se d'acontentar a respondre a les preguntes de Cristina Pardo a través d'una connexió de vídeo en directe.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat això, el conegut cuiner no va dubtar a tenir un petit detall amb tot l'equip que treballa a 'Liarla Pardo', ja que sap que el programa dura gairebé cinc hores en directe i que bona part d'elles coincideixen amb l'hora del berenar. A tots els presents al plató els va fer la boca a aigua amb els entrepans que els va enviar David de Jorge, encara que no va poder ser-hi present perquè li donessin la seva opinió sobre si estaven bons. També, la veritat és que tampoc va ser necessari perquè els col·laboradors no van trigar molt a provar-los i mostrar la seva satisfacció en ple directe, sense esperar que hi hagués una pausa publicitària o que el cuiner acabés la seva intervenció.

Una de les que més els va gaudir va ser sens dubte Celia Villalobos. A l'expolítica del PP se la va poder veure clarament una cara de gust en emportar-se els entrepans a la boca. A més, va reconèixer-li al cuiner que li havia encantat l'original barreja que aquest sol fer en els seus entrepans: «El plàtan i el xoriço queda molt bé, eh?». Tant li van agradar que mentre Cristina parlava amb ell no podia evitar dir que «Celia ja va pel segon», i ella es reafirmava en el qual s'ha dit anteriorment: «Boníssim».

El cuiner semblava agrair els compliments. «Que graciosa, que graciosa», comentava. A la conversa s'unia Anabel Alonso, que explicava que «Celia ja se l'ha menjat, s'ho està cruspint sencer», provocant les rialles al plató. Però va ser precisament en aquest moment distès quan Cristina Pardo va aprofitar per llançar un petit dard al programa de la competència.

El dard de Cristina Pardo a 'Sálvame'

A més, no li va fer falta esmentar directament el programa al qual es referia perquè l'entengués tothom, ja que mentre acaben de menjar-se els entrepans, deixava anar: «Semblem una altra cadena, en què berenen en directe». Una frase que era corroborada pel cuiner: «Per descomptat». Aquesta petita mala passada verbal no feia altra cosa que generar més riallades entre tots els col·laboradors que es trobaven en plató. Malgrat que entre els protagonistes s'ho van prendre com una broma, encara estar per veure realment com li devia semblar aquesta mena de comentaris a Jorge Javier Vázquez i companyia.

I és que és ben sabut que, si d'alguna cosa presumeixen i és un dels seus èxits, és de la naturalitat amb què es comporten al plató. És per això que abans d'un programa tan llarg que els ocupa bona part de la tarda, els col·laboradors s'han posat a berenar davant les càmeres com si no passés res, protagonitzant grans i divertits moments.