Cristina Pedroche fa 30 anys i admet que té por de fer-se gran

La presentadora va compartir la seva preocupació pel pas del temps al seu compte d'Instagram

Cristina Pedroche
Cristina Pedroche, preocupada per haver entrat en la trentena | Antena 3

 

Les persones acostumen a afrontar de diferent manera el pas del temps, sobretot quan arribem a una xifra rodona com són els 30 anys. Una de les últimes famoses que ha entrat en la trentena ha estat Cristina Pedroche, que dies abans del seu aniversari el passat 30 d'octubre ha reflexionat a les seves xarxes socials sobre la seva nova edat.  

La col·laboradora de 'Zapeando' s'ha mostrat preocupada per fer-se «més vella» en el seu compte d'Instagram. Cristina Pedroche sap que és una edat complicada per moltes dones i per això ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors, que ràpidament li han contestat, enviant-li molts comentaris d'afecte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cristipedroche (@cristipedroche) on

Les nostàlgiques paraules de Cristina Pedroche abans del seu aniversari

Dos dies abans del seu aniversari, Cristina Pedroche va voler compartir els seus sentiments al seu Instagram amb un missatge ple de nostàlgia, el qual ha acompanyat amb una fotografia seva on se la pot veure molt seriosa.   

La presentadora confessa que acostuma a sentir-se trista els dies previs a una celebració com aquesta. Tot i això, continua relatant, sap que hi ha molts motius que la fan una dona molt afortunada: «La vida em somriu, tinc una família meravellosa, el millor marit del món, un treball que m'encanta i on m'ho passo molt bé...».  Va repassar totes les coses que la fan feliç, sense fer referència a la possibilitat de ser mare, fet que de moment vol deixar apartat.   

Pedroche es continuava fent preguntes en el seu missatge sobre com l'afecta el pas dels anys: «Ho estaré fent bé?, estaré gaudint al màxim de la vida? Jo crec que sí... estic orgullosa de mi. M'agrada sempre voler més. Però no impedeix que em senti trista en complir anys. En fer-me vella».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cristipedroche (@cristipedroche) on

Cristina Pedroche gaudeix del seu èxit professional

La majoria dels seus van voler animar a la presentadora després d'aquesta confessió tan íntima. Molts li van recordar que pot estar agraïda per ser una de les estrelles de la televisió més estimades i amb més èxit. A més, li van recordar que té molta sort de dur casada tres anys amb l'amor de la seva vida, el cuiner Dabiz Muñoz.    

Però no tot van ser missatges emotius pel seu aniversari. En el dia de la celebració, va publicar una imatge de quan ella era petita, a més d'un vídeo on se la podia veure bufar una espelma sobre una pizza amb tòfona: «Quan pots posar les espelmes on vols... el millor menjar per celebrar el meu dia»


Comentaris

envia el comentari