Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

El canvi de 'look' de Cristina Pedroche que els fans no s'expliquen

La col·laboradora de televisió ha deixat enrere el seu pèl llis

Cristina Pedroche és molt coneguda pels seus 'looks'. La col·laboradora sempre sorprèn amb els seus nous pentinats, maquillatges o vestits. Aquest dijous, 8 d'octubre, la jove sorprenia els seus seguidors amb la seva aparició al programa 'Zapeando' després de posar-se en mans del seu estilista Óscar Lozano. La de Vallecas va estrenar rínxols al plató donant un gir radical a la seva imatge habitual.

Cristina Pedroche 'ho peta' a Instagram

La mateixa Cristina Pedroche pujava una imatge al seu compte d'Instagram evidenciat que li agrada molt canviar d'imatge. «Sembla que estigui trista, però no. M'agrada molt que Óscar Lozano jugui amb el meu cabell», sentenciava en aquesta publicació. La fotografia en qüestió era un primer pla de la seva cabellera amb rínxols.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sembla que estic trist, però no. Estimo que @_oscarlozano jugui amb el meu cabell

Una publicació compartida de CristiPedroche (@cristipedroche) el

En poques hores, la publicació de la col·laboradora arribava als 100.000 'm'agrada' i superava els 1.300 comentaris en què pràcticament tots li donaven l'enhorabona pel seu canvi de 'look'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It 's Friday !!!! Vamossss

Una publicació compartida de CristiPedroche (@cristipedroche) el

No és la primera vegada que Cristina Pedroche sorprèn amb els seus 'looks'. L'hem vist amb trenes boxejadores, cues, monyos i maquillatges d'allò més cridaners on els tons metal·litzats i les purpurines han estat les principals protagonistes.

Aquest no està sent el millor any de Pedroche i, sens dubte, els bons comentaris que ha rebut a través de les xarxes socials han servit per animar-la. Des que es va iniciar la pandèmia, la jove ha hagut de fer front a la mort de la seva àvia i al tancament del restaurant del seu marit, David Muñoz, després de les restriccions imposades a Madrid per la segona onada de contagis.