ARA MATEIX

✅ Quim Torra, curat del coronavirus

URGENT

🚨 Un tren atropella una persona a l'entrada de l'estació de Vilanova i la Geltrú

Cristina Pedroche desmenteix els rumors sobre el seu embaràs

La presentadora madrilenya ha estat molt taxativa a través d'un vídeo a Instagram
Cristina Pedroche i David Muñoz en una imatge d'arxiu  | Cedida

 

Cristina ha dit prou i ha optat per sortir al pas dels rumors sobre el seu suposat embaràs. La presentadora i col·laboradora de televisió, doncs, ha publicat un vídeo al seu Instagram on ha desmentit els rumors explicant que no espera cap fill amb el xef David Muñoz, la seva parella.

 

  

Els rumors sobre l'embaràs de Cristina Pedroche

Tot plegat va saltar a la palestra quan Kiko Hernández, de 'Sálvame', va sorprendre tothom afirmant que Pedroche podria estar embarassada i, per tant, esperant el seu primer fill amb la seva parella.  

 

Tot i això, Pedroche —visiblement enfadada— ha comentat que molts familiars i amics van preguntar-li si era certa aquesta informació. Per això, doncs, afirma: «Abans d'afirmar alguna cosa així, truca'm, pregunta-m'ho… Més que res perquè tinc família i amics preguntant-me si és veritat que estic embarassada».

«Que cada dona faci el que vulgui»

Els rumors es van disparar quan aquesta va publicar un vídeo cuidant el fill d'una amiga seva. Així mateix, setmanes després aquesta era enxampada sortint del ginecòleg.

 

«Fa uns dies vaig penjar un vídeo amb en Diego, el fill de la meva amiga María, on assegurava que estava en contra de la pressió que sentim algunes dones quan arribem als 30», ha apuntat la presentadora sobre els rumors que van sorgir després de la publicació.

 

Per això mateix, Pedroche comenta: «Que cada dona faci el que vulgui amb la seva vida i no pressionem. La maternitat és una opció que cada dona ha de poder triar lliurement».

 

Cristina Pedroche i David Muñoz al torneig Mutua de tennis a Madrid  | CatalunyaDiari.cat

 

Una visita al ginecòleg, detonant dels rumors

«Tot això surt perquè em van veure entrar al ginecòleg i ja han dit que anava a fer-me les meves primeres ecografies», ha comentat la mateixa Pedroche sobre la informació avançada per Kiko Hernández a 'Sálvame'.

 

Per això, doncs, la presentadora i col·laboradora de televisió ha desmentit el seu embaràs i ha demanat que no se la pressioni

Més notícies de la categoria Cor