Cristina Pedroche es posa a dieta

Vol aparèixer més prima en els seus nous projectes televisius
Imagen promocional de Pedroche. | Cedida
 

Cristina Pedroche, criticada en algunes ocasions per alguns pel seu pes, vol aparèixer més prima i estilitzada en els seus propers projectes. Per fer-ho, ha estat seguint una dieta estricta i ha limitat la seva ingesta diària a 1.200 calories. Tal com afirma el diari El Español, ja fa dos mesos que la presentadora segueix una dieta hipocalòrica i pel que sembla va aprofitar el final de les vacances i la tornada a la rutina per cuidar la seva figura que manté gràcies a la seva afició pel running, els abdominals hipopresius i hores al gimnàs.

 

Encara que té línia directa amb l'alta cuina, ha deixat de costat alguns plats com els guisats, fregits, sucres, refrescs i alcohol. Com es pot veure a les imatges els resultats salten a la vista i a les fotos promocionals del seu nou programa, Tú sí que sí, es pot veure a la presentadora més prima. 

 

«No m'importa gens en absolut que alguns diguin que estic grossa... Estic molt feliç amb el meu cos, amb la meva constitució i amb la meva genètica», va publicar en el seu blog personal dies després que l'anomenessin la balena de Vallecas a les xarxes socials. A Internet els seus fans s'han fet ressò de la notícia i i l'hi han fet saber a través dels seus comentaris. «Que se't marquin les costelles no és bonic ni sa», «Després ens queixem d'anorèxia, no hauries de pujar aquestes fotos» o «Dius que estàs còmoda en el teu cos i ara aprimes. No ho entenc» són només alguns dels missatges que va rebre a les imatges compartides aquest estiu.