rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Pedroche podria estar embarassada, segons Kiko Hernández

Fa pocs dies la presentadora va dir que no es plantejava ser mare
Cristina Pedroche | Cedida

 

«No, no vull ser mare per ara, i potser en un futur tampoc». Aquesta va ser la taxativa afirmació que Cristina Pedroche va fer fa pocs dies. Aquesta frase, però, ara es posa en entredit, ja que Kiko Hernández ha explicat a 'Sálvame' que la presentadora podria estar embarassada del seu primer fill.

 

El col·laborador va assegurar que va veure-la, juntament amb la seva parella Dabid Muñoz, sortint d'una clínica de Vallecas «freqüentada per persones que es fan ecografies o controls d'embaràs». Tot i això, però, cal esmentar que no és la primera vegada que s'especula sobre aquesta possibilitat, com va ocórrer els passats mesos de gener i març.

El xef Dabid Muñoz i Cristina Pedroche | Dabid Muñoz

 

Pressió per ser mare

La pressió de ser mare recau sobre Cristina Pedroche des de fa temps, convertint-se en el centre de la polèmica en més d'una ocasió. Davant d'això ella sempre ha aclarit que aquest fet no està «entre els seus majors desitjos», malgrat no descartar-ho per complet, destacant que si mai té descendència «l'estimaré moltíssim però no tant com a Dabid».

Cristina Pedroche | Lecturas

 

Fèrria defensora de la llibertat de la dona

L'inici de tot plegat es remunta arran d'un vídeo que ella mateixa va compartir a Instagram en el qual se la veia donant el biberó a un bebè. En ell, però, aclaria que el nadó no era seu i que considerava que no es trobava en «una època boníssima» per ser mare i que tenir un fill no la faria sentir més completa.

 

A més, destacava que no tenir-lo no implicava que se li «passés l'arròs», fent èmfasi en el fet que «deixem que cada dona faci el que vulgui amb la seva vida i no pressionem. La maternitat és una opció que cada dona ha de poder escollir lliurement».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris