La imatge que ha descol·locat completament Cristina Pedroche en públic

Està vestida amb el famós conjunt que la presentadora va portar a les campanades de cap d’any de 2018

Cristina Pedroche junto a su figura de cera en el Museo de Cera de Madrid, el 5 de diciembre de 2019
Cristina Pedroche ja té la seva pròpia figura al Museu de Cera de Madrid | La Coctelera

Són molts els famosos espanyols que tenen una figura al Museo de Cera de Madrid, tot i que els resultats provoquen més crítiques que afalacs. L’última en afegir-se a la col·lecció ha estat Cristina Pedroche, que es va presentar ahir a l’estrena de la seva esperada figura. Tot i haver aparegut amb un somriure de costat a costat, va haver de forçar-ho una mica després de veure com havia quedat la seva “doble”.

La figura està representada amb el vestit que Pedroche va lluir a les campanades de cap d’any del 2018, un conjunt floral inspirat en Yves Saint Laurent i obra de Tot-Hom. El vestit està representat a la perfecció, però l’expressió facial de la figura va deixar molt que desitjar.

Cristina Pedroche junto a su figura de cera en el Museo de Cera de Madrid, el 5 de diciembre de 2019
Pedroche ha expressat que per ella això «és un somni» | La Coctelera

«Cristina Pedroche amb una de les Azucar Moreno»

La de Vallecas es va posar al costat de l’escultura i les comparacions eren odioses. Tot i això, Pedroche va deixar una emocionant nota la Museu: «Tenir la meva figura de cera és tot un somni. Estic enormement agraïda al Museu de Cera» començava la madrilenya. Tot i seguit –qui sap si irònicament- la presentadora va continuar: «Això és gairebé el cel, i a més és PRECIOSA», assenyalava en majúscules.

Tot i les boniques paraules de Pedroche cap a la seva pròpia figura, els internautes de les xarxes no van dubtar en buscar comparacions. Comparacions amb tothom, menys amb la mateixa Pedroche. Els noms més repetits eren Rosalía i Beatriz Luengo, però alguns també han trobat semblança entre les Azúcar Moreno, concursants de Gran Hermano i, fins i tot, la pel·lícula d'Àlien.


Comentaris

envia el comentari