URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La foto de Cristina Pedroche que marca un abans i un després: Està embarassada?

La col·laboradora de 'Zapeando' ha sortit al pas després dels rumors sorgits pels comentaris dels seus fans

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Cristina Pedroche aclareix que no està embarassada després dels comentaris sorgits per una foto a Instagram | GTRES

La col·laboradora i 'influencer' Cristina Pedroche, que acaba de celebrar els 32 anys, està vivint un dels millors moments tant professionalment com personalment. Al costat del seu marit, el famós xef mediàtic Dabiz Muñoz, triomfa amb els negocis hostalers de tots dos des de Madrid, lloc on van començar la seva marxa empresarial, fins a Barcelona: 'Goxo', el seu nou local de restauració que en els seus inicis oferia a domicili alguns dels millors plats de 'StreetXo'. A més, el passat cap de setmana es donava a conèixer que Dabiz Muñoz obrirà de nou el seu famós restaurant 'Diverxo' després d'haver patit un incendi fa uns mesos.

La foto que va desencadenar tots els rumors sobre un possible embaràs de Pedroche

La veterana col·laboradora del programa 'Zapeando' a La Sexta, és molt habitual que ensenyi el seu dia a dia en les diferents xarxes socials que posseeix: els seus diferents 'looks', les classes de ioga, plats del seu restaurant i el que passa en els esdeveniments als quals assisteix de manera habitual.

En les últimes hores, han saltat totes les alarmes per una foto que ha publicat a Instagram. Una imatge que fa pensar en potser un futur embaràs segons els comentaris que corren per les xarxes. Pedroche, després de llegir centenars de comentaris sobre això, ha sortit al pas per aclarir-ho i confessant a tots els seus fans que no està embarassada en l'actualitat.

«Així em sento amb tot el que he menjat el cap de setmana», deia l'estranya publicació

La presentadora i actriu espanyola, que sempre s'ha caracteritzat per l'optimisme, el bon humor i la seva vida alegre, va pujar un dibuix a les seves xarxes d'una dona amb moltes papallones sortint de l'estómac. «Així em sento amb tot el que he menjat el cap de setmana», deia la publicació de Cristina Pedroche a Instagram. Realment, la col·laboradora va voler pujar aquesta foto perquè els seus seguidors entenguessin que se sentia «plena» en menjar tant durant els últims dies.

El que no s'esperava Pedroche és que els seus fans pensessin que les papallones podien referir-se a les «pessigolles de la panxa» com a estar embarassada. Encara que per a alguns ha estat una decepció assabentar-se que Pedroche no serà mare, els seus fidels seguidors seguiran sempre pendents de les fotos que publiqui per si mai acaba per anunciar la bona nova.

Després de veure que els comentaris afloraven preguntant per un possible embaràs, Cristina ha estat contundent i ho ha desmentit, encara que sí que és cert que en algunes ocasions ha dit que li encantaria ser mare en un futur no molt llunyà. Una publicació que ha fet saltar totes les alarmes, però que finalment s'ha quedat en res després de l'urgent aclariment de Pedroche.

El 32 aniversari de Cristina Pedroche al costat de la seva família

Tot i estar vivint una pandèmia tan dura com la del coronavirus, Cristina Pedroche sempre intenta treure el costat positiu de la vida i un exemple d'això va ser el fet que va celebrar fa pocs dies: el seu aniversari.

Fa una mica més de dues setmanes, el divendres 30 d'octubre, Cristina Pedroche complia 32 anys, i durant tot aquest cap de setmana, l'actriu va ser penjant diverses imatges de l'esdeveniment on se la podia veure vestida de festa, encara que bé sembla que es tractava d'un sopar en família. A més, va voler fer publicitat del seu negoci al costat de Dabiz Muñoz i va publicar el seu pastís d'aniversari, un riquíssim encàrrec del restaurant 'GoXo'.


Comentaris

envia el comentari