URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Cristina Pedroche, indignada per una notícia falsa sobre ella: «Em fa fàstic»

La publicació ha generat tota mena de comentaris

Cristina Pedroche en un evento de yoga el 27 de noviembre de 2019
Cristina Pedroche indignada per una notícia falsa sobre ella | Catalunya Diari

Poques hores  després del 'Dia internacional de la dona', algunes famoses s'han vist obligades a reivindicar com s'utilitza el seu nom o la seva imatge per comentaris o actitud sexistes. Una d'elles ha estat Cristina Pedroche que ha reaccionat de manera contundent a una notícia falsa que ha publicat una web dedicada a fer continguts humorístics: «Fàstic». 

I és que el titular sobre la col·laboradora de 'Zapeando' era el següent: «Pedroche: Si arribem a mil infectats de coronavirus a Espanya, us ensenyo un pit». Cristina també mostrava la seva indignació amb les següents paraules: «Es publica en aquesta web aquesta notícia sobre mi. Es fa viral, i ara tinc moltíssims missatges que em demanen que ensenyi un pit. De veritat? De veritat he d'aclarir que mai he dit això? De veritat juguem amb una cosa tan seriosa com els afectats pel coronavirus? Aquesta societat em fa fàstic. Després no dieu que no necessitem reivindicar coses». 

Reaccions de tota mena a les xarxes

El més esperable era que generés controvèrsia a les xarxes i així ha estat. Alguns han compartit la indignació de Pedroche: «Quina vergonya! On estan els límits?». Però altres l'han criticada: «Tu ets la primera que ha utilitzat el seu cos per fer-te famosa», o l'han recordat que «és una pàgina de conya, són totes bromes falses, filla...».  La col·laboradora, però, també va voler compartir alguns dels molts missatges masclistes que li van arribar. 


Comentaris

envia el comentari