ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Cristina Pedroche nega fer-se una foto amb uns seguidors

Els turistes espanyols passejaven per Londres quan es van trobar amb Cristina

Cristina Pedroche en una imatge d'arxiu. | Europa Press.

Novament, Cristina Pedroche torna a ser notícia i realment, sembla que li encanta que tots els focus li apuntin a ella. Però en aquest cas, pot ser que la polèmica no sigui del seu grat. Cristina segueix a Londres, una ciutat que està visitant molt últimament a causa de l'obertura del nou restaurant del seu marit, David Muñoz.

El cas és que mentre la parella realitzava un romàntic passeig per la ciutat del Tàmesi van ser reconeguts per uns turistes espanyols amb els quals Cristina es va mostrar totalment educada i correcta. El problema va aparèixer quan els turistes li van demanar fer-se una foto amb ella. En aquest moment, la simpatia de Cristina va desaparèixer immediatament i els va indicar que «no era el moment més idoni per fer-se una foto». Llavors, Cristina va continuar el seu passeig amb el seu marit ignorant als turistes i deixant-los enrere.

Aquest fet ha estat molt comentat a les xarxes socials, que consideren a la presentadora com una persona poc agradable i antipàtica, mentre que altres la defensen i consideren que no sempre s'està d'humor per suportar l'assetjament dels fans. Després d'aquest polèmic gest, Cristina va tornar a Madrid amb la seva parella, tal com explica Segnorasque.


Comentaris

envia el comentari