Cristina Pedroche presenta una col·lecció de joies en llenceria

La presentadora segueix l'estil d'Elsa Pataky amb Women'secret

La col·laboradora de Zapeando va presentar ahir 14 de desembre a Madrid la nova col·lecció de joies Morellato. Durant l'acte de presentació, Cristina Pedroche ha lluït un top de Women'secret que també va promocionar Elsa Pataky com a ambaixadora de la marca de llenceria. Ara s'ha obert el debat a les xarxes sobre a qui li queda millor.
Cristina Pedroche amb un conjunt de llenceria de Women'secret | Informalia
 

La jove Pedroche ha aparegut amb aquest pronunciat escot, una faldilla negra de tub i uns talons d'infart, lluint les joies de la col·lecció. La premsa va aprofitar la seva aparició per preguntar-li com delectaria els televidents aquest any amb el seu look a les campanades a Antena 3, encara que només va declarar: «Serà un vestit brillant. Encara no està acabat del tot, però espero que per al dia 22 estigui», declarava.

Tot i així, Pedroche va deixar clar que aquest any a la porta del Sol seria diferent per a ella: «altres vegades he corregut la Sant Silvestre i després he anat a fer les campanades. Sempre m'agrada acomiadar l'any i començar el següent fent esport. Però aquest any no, perquè després tot l'equip està estressat, la maquilladora no té temps, jo estic dels nervis, així que vaig a córrer al matí. I al migdia menjaré pasta, que és una tradició per a mi», explicava.

A més, Cristina va revelar com passarà el Nadal: «La Nit de Nadal serà a casa meva amb els meus pares, i la Nit de cap d'any amb els seus. Encara que nosaltres tampoc som massa estrictes». Però la col·laboradora no va poder anar-se'n sense abans fer la seva típica declaració d'amor al seu espòs «No puc demanar més, Dabiz és perfecte. Tot el que toca és or, i junts brillem més», explicava enamoradísima.


Comentaris

envia el comentari