Primer pla de Cristina Pedroche amb rostre molest en un programa de La Sexta

Cristina Pedroche revela quin problema té després de donar a llum: «Ploro molt»

Cristina Pedroche s'ha obert en canal amb els seguidors

Cristina Pedroche s'ha sincerat com mai abans sobre els problemes que experimenta després d'haver donat a llum. La col·laboradora de televisió es va convertir en mare fa exactament un mes d'una nena a qui va posar de nom Laia.

Des de llavors, Cristina Pedroche no ha deixat de compartir la seva experiència com a mare primerenca a les seves xarxes socials. Fa poc ho va fer en mostrar el seu físic postpart mitjançant una publicació a Instagram, cosa que va rebre moltes crítiques negatives.

En aquesta ocasió, Cristina Pedroche s'ha obert en canal en relatar la difícil situació que està passant després d'haver tingut la seva filla Laia.

Cristina Pedroche revela el que està passant després de convertir-se en mare

Cristina Pedroche ha deixat entreveure als seus 3 milions de seguidors que no està travessant el seu millor moment a nivell personal i, tot i que està molt feliç per tenir la seva filla al seu costat, confessa que està bregant amb les conseqüències del postpart, que l'han afectat emocionalment.

En una publicació que ha compartit a Instagram, Cristina Pedroche ha explicat amb detalls què és el que li passa després d'un mes des del naixement de la seva petita.

«Avui fa un mes que va néixer la meva filla. També avui fa un mes que jo vaig néixer com a mare . Tot el que té a veure amb ella és perfecte, meravellós i és ple d'amor, però el meu postpart està sent intens», va començar dient.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La mateixa Cristina Pedroche va confessar que tenia tants canvis d'humor al dia, que li costava estar «estable». «La nena és boníssima i gairebé ni plora, però quan ho fa sento que m'esquincen l'ànima, em fa mal en un lloc que no sabia ni que existia», va explicar.

Plànol curt de Cristina Pedroche amb rostre seriós al plató de 'Zapeando'
Cristina Pedroche viu una muntanya russa d'emocions | Atresmedia

Què li passa a Cristina Pedroche?

I és que, Cristina Pedroche va admetre que «plorava molt» i moltes vegades no entenia el motiu. Aquests símptomes es podrien deure a una depressió postpart, una condició que pot afectar les dones, especialment durant els tres primers mesos després del part.

Afortunadament, com ella mateixa ha explicat, hi està «treballant» de la mà d'especialistes, però, tot i això, no li està «resultant fàcil».

De totes maneres, Cristina Pedroche se sent optimista perquè és conscient que sortirà d'aquest sot emocional. «Sé que m'he de relaxar per gaudir més, però ara mateix em sento contenta perquè veig que a poc a poc ho aconseguiré. Ho aconseguirem», va concloure.