Cristina Pedroche, trencada de dolor per una pèrdua molt propera

La presentadora està completament enfonsada

Cristina Pedroche en arxiu en un photocall
Cristina Pedroche ha perdut a la seva àvia | Catalunya Diari

Cristina Pedroche acaba de viure un dur cop fa escasses hores. La presentadora de les últimes campanades ha perdut a la seva àvia Dominga, tal com ha confirmat ella mateixa a les seves xarxes socials. A aquest trist adeu se li suma la impotència de no poder passar el dol amb els seus familiars.

Arran de les mesures preses pel govern espanyol per frenar l'avanç del COVID-19, Cristina Pedroche no podrà acomiadar-se de la seva àvia, ja que totes les capelles ardents han estat cancel·lades.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El dolor solitari de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche ni tan sols ha pogut sortir de casa per acomiadar-se de la seva àvia ni estar amb la resta de la seva família. El dolor i la impotència que sent la presentadora és molt gran.

«Estan sent dies molt durs. Dies horribles. Semblen trets d'un malson del qual, no només vull, sinó que necessito despertar. Estan morint moltes persones -no només a causa de virus- i no ens deixen acomiadar-nos d'ells. No ens deixen estar amb els nostres familiars, no ens deixen velar-les », ha comentat en la seva publicació, acompanyada de la fotografia d'un cor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Están siendo días muy duros. Días horribles. Parecen sacados de una pesadilla de la que, no solo quiero, sino que NECESITO despertar. Están falleciendo muchas personas (no solo a causa del virus) y no nos dejan despedirnos de ellos. No nos dejan estar con nuestros familiares, no nos dejan velarles. Darles el último adiós nos hace ser seres humanos. Estar acompañados en el duelo. Sé que la causa por la que todos estamos luchando es más importante y por eso no salgo de casa, por eso no voy a darle un último beso a mi abuela Dominga. Un abrazo a mi tía Chule y a mi tía Ángela. Un beso a mi primo Iván. A mi primos Dani, Edu, Angelines, Cristi, Vanesa... A ellos ya se lo daré cuando podamos volver a salir. A ti abuela, ya no podré, pero sé que estarás con tu hermanita. . Este corazón es mi forma de velar a los que ya no están. Muchísimo ánimo a todos los familiares que estáis pasando por esta situación de no poder despediros de vuestros seres queridos. No estáis solos. Estamos todos juntos.

Una publicación compartida por cristipedroche (@cristipedroche) el

La dona de xef de Dabiz Muñoz està passant uns dies molt complicats, ja que la seva àvia feia temps que estava malalta. La mala sort ha volgut que Cristina Pedroche no pugui acomiadar-se d'un ésser tan estimat.

La col·laboradora de 'Zapeando' ha volgut llançar un últim missatge abans d'acomiadar-de la seva àvia: «Aquest cor és la meva manera de vetllar als que ja no hi són. Moltíssim ànim a tots els familiars que esteu passant per aquesta situació de no poder acomiadar-dels vostres éssers estimats. No esteu sols. Estem tots junts ».


Comentaris

envia el comentari