Cristina Rodríguez ensenya els pits a Instagram per demostrar que no se'ls ha operat

L'estilista de ‘Cámbiame’ ha decidit ficar punt final als rumors

Cristina Rodríguez acalla todos los rumores sobre sus pechos.
Imatge d'arxiu de Cristina Rodríguez ensenyant els seus pits. | Cedida

Cansada d'escoltar i llegir comentaris a les xarxes socials sobre els seus pits, l'estilista amb més personalitat del programa de Telecinco 'Cámbiame', Cristina Rodríguez, ha decidit ficar punt final als rumors que asseguraven que s'havia operat els pits per reduir la seva grandària. 

 Així doncs, la modista ho ha desmentit penjant una fotografia al seu compte d'Instagram, on es pot apreciar el seu escot amb els seus pits a l'aire i demostrant que la grandària segueix sent la de sempre. A més, la televisiva ha acompanyat la fotografia amb les següents paraules: «Pels que em pregunteu si m'he reduït el pit, he de dir-vos que no. Què visquin els pits!».

I és que, cal destacar que aquesta no és la primera vegada que Cristina apareix presumint de la grandària dels seus pits, com s'ha pogut comprovar a diversos actes d'entrega de premis, festes o davant la petita pantalla.   

Molt orgullosa dels seus pits

No obstant això, i durant les últimes setmanes, les xarxes socials s'havia començat a comentar que l'estilista havia «perdut» grandària als seus pits. Un fet que ha anat agafant cada vegada més força amb el pas del temps i per això mateix, Cristina ha decidit fer callar a tots els que preguntaven si s'havia operat o no, negant-ho per complet. I és que ella sempre s'ha mostrat molt orgullosa dels seus pits i no ha dubtat a lluir-los per cridar l'atenció i ser el centre de totes les mirades quan l'ocasió ho requeria. 

D'altra banda, també cal senyalar que fa uns dies, Cristina va admetre entre llàgrimes que la seva amistat amb Pelayo no estava vivint el seu millor moment i va comentar el següent: «Crec que no he de fingir res, perquè Pelayo i jo, no sé per què, estem molt distanciats. Però les coses vénen i van. Així és la vida, no?».


Comentaris

envia el comentari