ÚLTIMA HORA

🔴 El TSJC suspèn el judici a la Mesa del Parlament

URGENT

❗ Detenen 'El pequeño Nicolás' per intentar apunyalar un cambrer a Madrid

La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van reformar el seu xalet a Pedralbes per tres milions d’euros

Els exducs de Palma van vendre l'immoble a un magnat d'origen àrab a finals de 2017
Imatge de l'exterior del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent

 

L’any 2004, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van comprar el conegut xalet de Pedralbes per prop de sis milions d’euros, considerat com l’epicentre del cas Nóos pel qual l’exjugador d’handbol haurà d’entrar a presó. Es tracta d’un habitatge que supera els 600 metres quadrats i amb un terreny de més 2.000 metres quadrats, plens d’arbres. Tot i la gran quantitat que van pagar per aquesta casa, però, sembla que no els va agradar gaire.

 

Els exducs de Palma van fer una important remodelació de prop de més de tres milions d’euros. Van demolir pràcticament tot l’interior: l'escala que conduïa al pis, les vidrieres del segle passat que adornaven la zona noble o el terra de parquet. L’exterior tampoc es va salvar i gran part dels arbres van desaparèixer i la piscina va canviar de forma.

Una remodelació de tres milions d’euros

Les obres van durar un any i els veïns preferien fer oïdes sordes davant la categoria que els suposava viure al costat de la infanta Cristina i el seu marit. La reforma, que va estar pagada amb fons públics, estava supervisada en tot moment pels exducs de Palma i per Marta Mas, decoradora i amiga de la infanta.

 

Així, no van dubtar en gastar diners per tenir els millors productes. Segons revela ‘El programa de Ana Rosa’, dins l’habitatge s’hi podien trobar catifes de 19.700 euros, sofàs de 10.012 euros, una barra americana de 6.298 euros, una taula de 4.000 euros, cortines de 3.000 euros o làmpades de 1.800 euros.

 

Imatge del saló del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent

 

La casa venuda a un magnat d’origen àrab

Finalment, amb la investigació del cas Nóos, la germana i el cunyat del rei Felip VI van decidir abandonar el xalet i marxar a Ginebra. L’immoble va ser posat a la venda per gairebé deu milions d’euros, però ningú la volia. No va ser fins a finals de 2017 quan un magnat d’origen àrab la va comprar per 6,1 milions d’euros, poc més del que ells havien pagat originalment abans de fer la reforma.

 

Imatge del menjador del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent

 

Imatge de l'interior del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent

 

Imatge de la cuina del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent

 

Imatge de la piscina del xalet de Pedralbes | Barcelona Rent