Critiquen Alejandro Sanz per seguir una dieta 'detox'

Diversos nutricionistes han advertit el cantant sobre els perills per la salut que té aquest pla depuratiu
Alejandro Sanz, en un concert | CatalunyaDiari.cat

 

Alejandro Sanz ha tornat a crear polèmica a les seves xarxes socials. En aquest cas, el cantant va anunciar a través del seu compte de Twitter que havia decidit sotmetre's a una dieta 'detox' de 21 dies. Sanz, al fil de la polèmica, va escriure: «Dia 1 (tinc gana), dia 2 (em moro de gana), dia 3 (no sento les cames). Demà us explico més».

 

 

Aquesta publicació va fer saltar totes les alarmes entre els seus seguidors i va provocar una gran quantitat de reaccions diferents. Per una banda, molts van compartir la seva preocupació per la seva salut i, fins i tot, van avisar-lo dels riscos que comporta aquest pla depuratiu. Per altra banda, també hi va haver els que no van dubtar ni un moment en criticar que el cantant ho compratís públicament.

 

«Tot el que porti 'detox' és una estafa»

El tuit d'Alejandro Sanz es va omplir de comentaris de tot tipus en qüestió d'unes hores, sobretot de persones que l'advertien sobre els riscos per la salut d'aquesta dieta. Per exemple, Mikel Iturriaga, periodista d''El Comidista' li va dir: «Alejandro, amb afecte t'ho dic, les dietes 'detox', els sucs 'detox' i tot el que porti 'detox' és una estafa»

 

A més a més, diversos nutricionistes també van voler respondre el seu tuit i van advertir l'artista, com és el cas de la nutricionista Griselda Herrero:  «Estimat Alejandro. Potser tens el cor 'partío', però el fetge i els ronyons no. 'Déjalos que bailen'. Els 'detox' només depuren la butxaca. Segurament tú no ho notis, però qui et segueix i t'imita sí». A més, altres usuaris han criticat el cantant pel fet d'haver publicat aquestes dietes a través de les xarxes socials on el segueixen milions de persones.