rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Critiquen Anabel Pantoja pel seu escot a la 'Feria de Abril'

L'atrevida aposta de la col·laboradora televisiva l'ha convertit en el centre de les mirades
L'escot que va portar a la 'Feria de Abril' li costa les crítiques dels seguidors | Telecinco

 

Anabel Pantoja s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la 'Feria de Abril'. La neboda de la cantant, Isabel Pantoja, s'ha deixat veure lluent diferents vestits amb els quals eclipsava la celebració. No obstant això, la seva última elecció ha estat, sense dubte, la més controvertida.

 

Les xarxes socials no han tardat a qüestionar la decisió de la col·laboradora televisiva, que va aparèixer amb un disseny blau i rosa amb volants. La Pantoja demostrava el meravellós físic que la caracteritza, encara que el que més va impactar del model era la forma de l'escot.

 

Anabel Pantoja rep les crítiques dels fans

L'ajustat vestit d'Anabel Pantoja comptava amb una profunda apertura a la zona del pit que ha estat molt qüestionada pels seus seguidors. «Molt bonic el vestit i molt bonica ets tu també, però et fa un pit que sembla el cul d'un 'nenuco'», comentava un usuari a la seva publicació d'Instagram.

 

A la vegada, també hi havia qui considerava l'escot «xaró», «vulgar» o «'choni'». Unes reaccions que s'han fet viral, com a conseqüència del rebuig general que ha comportat el vestit escollit per la darrera data de la 'Feria de Abril' per Anabel Pantoja.

El topless d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja ja es va convertir en el centre d'atenció per la seva imatge a inicis del mes d'abril. La tertuliana va publicar una fotografia a Gran Canària on lluïa un sensual topless. La imatge va ser presa des del darrere, però deixa veure la silueta del seu pit, acció que va impactar els seus seguidors.

 

Aquests no van dubtar en aplaudir la decisió de la col·laboradora, qui es troba plena de confiança, a causa del gran moment professional que gaudeix. Habitual a Telecinco, la neboda d'Isabel Pantoja té un prometedor futur a la indústria televisiva.

 

A més, la relació amb el seu xicot, Omar Sánchez, també sembla anar consolidant-se cada vegada més. La parella es mostra transparent en el moment de compartir la seva història, fet inequívoc que la relació s'està tornant cada vegada més seriosa. Qui sap quin futur espera a la parella.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris