Critiquen Chelo García Cortès per no fer-se fotos amb els seus fans

El moment va ser gravat per una altra seguidora de 'Sálvame'

Chelo García Cortés ha sido criticada por su trato con los espectadores
Imatge d'arxiu de Chelo García Cortés. | Telecinco

La col·laboradora de 'Sálvame' Chelo García Cortés ha hagut de fer front a les dures crítiques que va rebre Kiko Matamoros com a portaveu de 'El club del espectador', després que una dona es queixés de l'actitud tan desagradable que havia mostrat la periodista amb ella i amb les seves amigues quan van demanar-li si es podien fer una fotografia amb ella. 

Unes crítiques que García Cortés ha desmentit, malgrat assegurar que sí que és veritat que «hi ha moments del dia que no apeteix que et facin una foto». «Sento molt si vaig ser desagradable amb vostè, però no sempre m'apeteix fer-me fotos», va explicar la col·laboradora, afegint que: «Sóc lliure de fer-me fotos o no. Quan no tinc ganes no m'excusaré». 

Les seves companyes Terelu Campos i Belén Esteban van sortir a la seva defensa, assegurant que hi ha moments en què no t'apeteix ser l'objectiu de les càmeres, encara que es tracti de les dels seguidors. De fet, la filla de María Teresa Campos va recriminar a Kiko Matamoros que s'estigués acarnissant amb Chelo quan hi ha hagut casos similars amb altres companys. 

Una actitud prepotent amb les fans

El més sorprenent de tot i el que no s'esperava la col·laboradora de Telecinco és que el moment havia estat gravat. «Vinga, que tinc pressa, maques! Que he de marxar» o «Una, dues, tres, s'ha acabat», són algunes de les frases que deia la periodista al vídeo, en un to que l'espectadora va qualificar de prepotent i amb fanfarroneria. 

A més, una dona que es trobava al mateix lloc on Chelo estava gravant un reportatge per a 'Sálvame' va començar a gravar-la amb el seu telèfon mòbil. Un fet que no va agradar gens a la col·laboradora. 

«M'estàs gravant, no tinc cap problema però digues-m'ho. Aquestes coses es fan bé i ja està», li va dir Chelo, al mateix temps que la dona li responia: «Per què t'he de dir que t'estic gravant?».


Comentaris

envia el comentari