Critiquen una imatge en biquini de Blanca Suárez per la pal·lidesa de la seva pell

L'actriu ha compartit una imatge al seu compte d'Instagram

Blanca Suárez.
Imatge d'arxiu de Blanca Suárez. | Cedida

L'actriu espanyola Blanca Suárez, una de les personalitats més seguides a les xarxes socials, ha publicat una imatge al compte oficial d'Instagram que ha acabat sent el centre de totes les crítiques per un detall absurd. 

Es tracta d'una imatge en què l'actriu posa, en biquini, al costat d'una amiga seva. No obstant això, i el que semblava una imatge d'allò més normal, ha acabat sent molt criticada pels seguidors de l'actriu que un petit detall de la seva pell: la seva pal·lidesa. 

La pal·lidesa de Blanca Suárez revoluciona la xarxa

Tenint en compte l'època de l'any en la que ens trobem, no és estrany que l'actriu no tingui un bronzejat espectacular, com al que ens tenen acostumats la majoria d''Influencers'. No obstant això, aquest fet ha servit a alguns per dedicar-li comentaris no massa agradables. De fet, han sigut molts els que res més veure la imatge s'han fixat en el detall i no han dubtat en comentar-ho. 

 

& in da b e a c h @natalia_natalita

Una publicación compartida de Blanca Suárez (@blanca_suarez) el

Alguns se servien del fàcil joc de paraules amb el seu nom, «pensava que blanca era només el nom» o «però pren una mica el sol, estàs blanca i no pel nom, com la llet». Uns altres tiraven una mica més d'enginy: «Gran camuflatge, per un moment no t'he vist». I uns altres eren molt més contundents dient coses com «necessita sol» o «hòstia que blanca».

No obstant això, i davant d'aquests comentaris, els seus fans no la deixaven sola i sortien a la seva defensa dedicant-li paraules boniques: «Tant criticar... el bonic és que tots som diferents, si tots fóssim iguals, seria un avorriment... maca no, el següent», «estem bojos? Si és la cosa més bonica que tenim a Espanya» o «Ole tu, ben orgullosa amb la teva pell. Jo també sóc molt blanqueta i què. Al que no li agradi que no miri».


Comentaris

envia el comentari