Critiquen Irene Rosales per publicar una imatge on apareix nua

La modelo sempre ha estat molt qüestionada per la seva relació amb el fill d'Isabel Pantoja

Imagen de archivo de Irene Rosales y Kiko Rivera.
Imatge d'arxiu d'Irene Rosales i Kiko Rivera. | Cedida

Irene Rosales s'ha convertit, durant aquest passat dijous 1 de març, en objecte de crítiques per una imatge que ha penjat al seu perfil d'Instagram. Això sí, des que la modelo va entrar a formar part de la família Rivera-Pantoja sabia que la seva vida canviaria de forma radical. La dona de Kiko Rivera va passar de poder gaudir de la seva intimitat absoluta a què cadascun dels seus moviments fos analitzat amb lupa i sortís en tots els mitjans de comunicació.

 

Cuando tus labios besan mi piel... @riverakiko #buenosdiasprincesa

Una publicación compartida de Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) el

Per això mateix, la imatge que ha publicat al seu compte d'Instagram tampoc ha passat desapercebuda. En ella, Irene apareix tombada de cap per avall al llit i només està coberta per l'edredó, deixant a la vista les seves cames i la seva esquena. A més, ha acompanyat la instantània de la següent frase i etiquetant a la seva parella Kiko Rivera: «Quan els teus llavis besen la meva pell…».

  

Els ‘m'agrada’ i els comentaris no han tardat a emplenar la publicació d'Irene Rosales. No obstant això, i com acostuma a passar a les xarxes socials, tampoc van faltar aquelles persones que van aprofitar la imatge per criticar fortament a la model.

Tanmateix, cal destacar que si la majoria de vegades opta per fer oïdes sordes, en aquesta ocasió el nivell de paciència de la sevillana va arribar al seu límit i va contestar a una de les usuàries, el que va provocar que aquesta persona en qüestió eliminés ràpidament el seu comentari. 

Malgrat no saber què li va dir la usuària a la model, sí que sabem la resposta d'Irene i més o menys ja es pot veure per on anava el comentari eliminat: «Primer, per què crides a algú gitano com si fos dolent? Segon, no he demanat l'opinió de ningú; tercer, no és prou divertida la teva vida per haver d'interessar-te o, millor dit, preocupar-te per la meva?».

irene rosales
Imatge d'arxiu d'Irene Rosales. | CatalunyaDiari.cat

 

Missatges de suport dels seguidors 

Després del comentari negatiu rebut, els seus seguidors s'han bolcat, completament, amb la model i li han escrit desenes de comentaris de suport. «Irene estàs espectacular i la foto és preciosíssima», «parlen des de l'enveja» o «Creus que val la pena contestar a segons quins comentaris? Passa de tot, viu la teva vida i sigues feliç amb els teus, que l'enveja és molt dolenta».


Comentaris

envia el comentari