IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

Critiquen Mireia Canalda per uns comentaris despectius sobre les models de talles grans

«Estic a favor de donar més visibilitat, però no del tot», ha comentat la model

Imatge recent de la model Mireia Canalda
Imatge recent de la model Mireia Canalda | Cedida

Mireia Canalda, model i presentadora, ha despertat una pluja de crítiques per uns comentaris realitzats en una entrevista recent a 'Enblau' sobre les models de talles grans.

La catalana va començar mostrant-se animada per la seva imminent boda amb Felipe López, però el tema central va passar a ser ràpidament el paper de les models de talles grans, sobre les quals va fer una sèrie de comentaris desafortunats que l'han col·locat al punt de mira.

«És un tema complicat perquè crec que és una forma de màrqueting per vendre un producte. Estic a favor de donar més visibilitat, però no del tot». Aquesta afirmació és amb la qual s'ha quedat molta gent, criticant la seva ambigüitat. «Quedar-se amb un sí però no és patètic» ha escrit un usuari a Twitter.

La reacció de la xarxa

Conscient de la repercussió que podien tenir aquestes paraules, va decidir explicar-se millor: «Des de sempre les models han hagut de tenir una talla però, més que res, per lluir un vestit i que la gent se'l vulgui comprar. Jo no ho canviaria perquè això fa que, com a dissenyadora, el teu vestit llueixi millor de cara al públic. Mentre que si li poses la teva creació a una model 'curvy', a la vista no queda tan estètic com en un maniquí, però és veritat que fent això connectes amb molta més gent».
 

«De tota manera, estic a favor que, de tant en tant, es reivindiquin les talles grans perquè considero que hi hauria d'haver més firmes de roba que fessin coses més boniques per a les dones amb corbes». La confusió i ambigüitat de les seves paraules ha molestat als usuaris de les xarxes socials, que no han tardat a criticar-la.

L'escrit de 'weloversize'

En un post al blog 'weloversize' han criticat durament les declaracions de la model, «per començar no fa falta que siguis políticament correcta. Si no t'agraden les models 'curvies' tingues ovaris i digues-ho, accepta la teva 'gordofòbia' i punt». L'escrit, dirigit directament a Canalda, ataca la seva posició i li assegura que «res del que dius té sentit, saps a quantes persones que no s'ajusten a les talles imposades pel món de la moda es deixa fora d'aquest màrqueting?»


Comentaris

envia el comentari