Critiquen a Paula Echevarría per estar irreconeixible en una foto d'Instagram

Les xarxes s'han omplert de comentaris que rebutgen el seu possible i excessiu retoc estètic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Verano #Calzedonia

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

Els famosos que s'encarreguen d'exposar la seva vida a través de les xarxes socials, a la vegada, s'arrisquen a rebre comentaris que sovint no són del tot agradables. Paula Echevarría és una de les quals acostuma a publicar fotografies del seu dia a dia i, per aquest motiu, ara està en boca de tots per una imatge que va pujar a Instagram fa només tres dies.

A la foto es pot veure a l'actriu dins d'una piscina, amb un afavoridor biquini de color groc, unes ulleres de sol i una postura gens natural, però sí molt atractiva. Fins aquí tot bé, la polèmica ha arribat quan la cara de l'asturiana és gairebé desconeguda. 

 

Uns polèmics comentaris

La seva expressió, la seva forma facial i les línies que dibuixen el seu nas i llavis no són les naturals de Paula i, per aquest motiu, els comentaris no van trigar a arribar. Així doncs, es poden llegir missatges com: «No ets tu veritat?», «Paula és molt guapa, en aquesta foto sembla que s'hagi retocat el nas», «És ella o una model de Calzedonia?» o «No s'assembla res a ella».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MarbellaNights #Verano #Amigos

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

El cert és que la fisonomia de l'actriu no és del tot natural en aquesta fotografia i sembla que s'hagi sotmès a un algun tractament de cirurgia estètica. D'altra banda, Paula ha seguit publicant imatges posteriors a la de la polèmica i, segons sembla, la seva cara segueix sent la mateixa. Per tant, alguns comentaris apunten al fet que possiblement ha estat l'efecte d'algun dels filtres utilitzats a Instagram.

Un estiu de 10

Sigui com sigui, a Paula sembla no preocupar-li massa els missatges que rep dels usuaris d'aquesta xarxa social, ja que no ha tingut miraments en retransmetre les seves increïbles vacances d'aquest estiu. Primer va viatjar a Itàlia amb la seva parella, Miguel Torres, després va gaudir d'uns dies més familiars a la seva Astúries natal i, finalment, està esprement fins a l'últim minut els seus darrers dies de vacances a Marbella.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LUARCA #Asturias #Vacaciones2019

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari