rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Critiquen Tania Llasera per regalar la seva gosseta al seu germà

La presentadora de televisió ha defensat la seva decisió, assegurant que l'animal estava «solt de la panxa» i no podia conviure amb els seus fills
Imatge d'arxiu de Tania Llasera | Cedida

 

La presentadora de televisió Tania Llasera torna a estar a l'ull de l'huracà, per una polèmica decisió: regalar la seva gossa al seu germà. Llasera ha intentat justificar-se, explicant que, tot i que Milagros fa «nou anys» que està amb ela, «és un problema tenir una gossa tan gran amb dos nens». 

 

En aquest sentit, ha continuat matisant que l'animal estava «solt de la panxa», i tenint en compte que la seva filla petita, Lucía, «comença a gatejar», li preocupava que un dia d'aquests acabi trobant-se-la «arrebossada en caca», tal com va indicar en una entrevista a 'Mtmad'. 

 

És per això que va decidir que el millor era que la gossa gaudís dels seus darrers anys en companyia del seu germà, que no té parella i pot dedicar-li molt més temps. Tot i això, aquesta decisió no ha agradat a alguns seguidors de la presentadora, i les crítiques no han deixat de succeir-se. 

 

Molt criticada a les xarxes

 

 

«Hi ha molt bons veterinaris especialitzats en problemes gastrointestinals i etologia perquè tractis el problema de salut de la teva gossa», li va escriure un usuari. «Siguis un exemple de propietària responsable», li va demanar un altre a Llasera. 

 

De la mateixa manera, també li van indicar que, si vol, deixi el nom del seu municipi i que buscarien «un veterinari especialitzat». Finalment, algunes de les crítiques van ser perquè diverses persones van considerar el gest com un abandonament i van dedicar-li missatges amb el 'hashtag' #Noabandones.

La presentadora es defensa

«Jo no he abandonat ningú», va contestar ràpidament la presentadora, visiblement indignada pels comentaris i les acusacions rebudes. «Mila porta dos anys ja amb problemes de contenció, hem fet proves i provat medicaments, i menjar especial», va continuar. 

 

En aquest sentit, ha assenyalat que «res funciona», i que «bàsicament no pot conviure amb nens». És per això, va insistir Llasera, la millor alternativa ha estat que se'n vagi a viure amb el seu germà. Per últim, va voler tancar la polèmica, molt molesta pels atacs rebuts. 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris