rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Critiquen Toñi Moreno per anar sense maquillatge pel carrer

La presentadora de ‘Viva la vida’ s'ho ha pres amb humor i ha compartit l'anècdota al seu compte d'Instagram
Imatge de Toñi Moreno al programa 'Viva la Vida' | Telecinco

 

Toñi Moreno té un caràcter sense pèls en la llengua, diu les coses tal com les pensa. La presentadora destaca per la seva naturalitat i no té problemes per demostrar-ho.

 

Tampoc li falta sentit de l'humor, com ha evidenciat en l'última anècdota que ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram: una dona l'ha reconegut quan estava esperant un tren i l'ha començat a criticar per anar sense maquillatge pel carrer. 

 

Demana ajuda per saber qui era

 

Lluny de prendre-s'ho com res dolent, Toñi ha preferit explicar-ho a Instagram com una anècdota divertida, demanant que l'ajudessin a saber qui era aquesta dona. «Estic buscant a una noia que m'acabo de trobar a l'estació de trens María Zambrano, a Màlaga, que m'ha dit textualment: 'No hi ha qui et reconegui! Vas feta un desastre'. Vull saber qui ets», deia la presentadora.

El curiós és que en el vídeo que ha compartit a Instagram també surt sense maquillatge. La presentadora de ‘Viva la vida’ apareix a l'habitació del seu hotel, amb la cara rentada i el cabell recollit amb una cua. Natural com sempre i orgullosa de ser-ho. Els seus seguidors li han enviat milers de missatges de suport. 

 

Captura de pantalla de l'Instagram Stories pujat per Toñi Moreno | Instagram

 

Imatge de Toñi Moreno presentant el programa 'Gente Maravillosa' | Canal Sur

 

Un dels seus millors moments professionals


L'èxit de ‘Viva la vida’, que acaba de celebrar el seu primer any en antena, és només la punta de l'iceberg del gran moment professional de la seva presentadora. Precisament, el viatge a Màlaga del qual parla la presentadora en el seu vídeo, és el que fa cada dijous per presentar el programa ‘Gente Maravillosa’ a Canal Sur. Aquest dijous va comptar amb la presència d'una de les artistes a qui Toñi Moreno més admira, Niña Pastori. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris