Crítiques a TVE per acabar MasterChef Celebrity a les dues de la matinada

Les xarxes socials van criticar que la gala final del programa durés gairebé tres hores sense tenir cap pausa publicitària

Imatge de MasterChef Celebrity | RTVE

La final de MasterChef Celebrity a La 1 de TVE va ser el programa més vist d'ahir dimarts, 13 de desembre, arrasant amb gairebé 3,5 milions d'espectadors i superant el 28% de share a tot l'Estat, però també va obtenir moltes crítiques a les xarxes socials per l'horari en què es va emetre. L'última gala del programa va començar gairebé a les onze de la nit, després d'un especial d'Hora Punta que molts han definit com a innecessari en una TV pública, especialment en un horari d'access-prime time més propi de les televisions privades.

Però les crítiques no es van quedar en la seva hora d'inici, sinó que el programa va acabar gairebé a les dues de la matinada i molts dels seus seguidors més fidels es van queixar de què un programa teòricament familiar i per a tots els públics, inclosos els nens, acabi a aquestes hores de la matinada. Especialment tenint en compte que TVE no té anuncis, per la qual cosa estaríem parlant d'un programa de televisió de gairebé tres hores de durada i sense cap pausa publicitària. La setmana vinent, la cadena aprofitarà la bona acollida de la versió del programa amb famosos per llançar una nova edició de MasterChef Junior, enfocada especialment al públic infantil. En la seva edició passada ja va rebre moltes crítiques per emetre's a altes hores de la nit, i molts creuen que el fet que els nens no tinguin col·legi durant les dates nadalenques no és motiu suficient per tenir-los desperts fins a la una de la matinada davant d'un televisor.


Comentaris

envia el comentari