Carlota Corredera a 'Sálvame'

Els seguidors de Telecinco ataquen sense pietat: «Carlota Corredera, fas fàstic»

La presentadora ha estat una de les grans defensores de Rocío Carrasco des del primer episodi de la docusèrie

Des que comencés a emetre's la sèrie documental de Rocío Carrasco, Carlota Corredera s'ha convertit en una de les seves principals defensores. La presentadora de Telecinco creu el testimoniatge d'aquesta dona així com totes les proves i documentació que avalen el mateix.

Precisament per aquest motiu no ha dubtat a deixar de manifest públicament el suport a la ex d'Antonio David. Més encara si tenim en compte que ella coneix mentides i argúcies d'aquest, com l'intent de vendre la pallissa que la seva filla (Rocío Flores) havia donat a aquella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, són moltes les persones que en mitjans i en xarxes no dubten a criticar a Carrasco. Tot el que fa o diu els sembla malament. I a aquests, Carlota ha llançat un missatge que ha fet que en aquestes últimes hores estigui rebent tot tipus d'insults.

El missatge de Carlota Corredera

El passat dimecres es va emetre l'episodi vuit de la citada docusèrie. En ell, Rocío va destapar la veritat cara d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David, i va relatar el sofriment que li va fer passar la seva filla.

No obstant això, abans que comencés a veure's aquest capítol, Carlota Corredera va voler enviar un missatge als 'negacionistes' del testimoniatge de Rocío. Així, es va dirigir a les càmeres i va enumerar el conjunt de contradiccions en les quals cauen constantment: «Si Rocío Carrasco no parla és perquè té alguna cosa a amagar, però si parla, llavors, és que ho fa per diners. I si s'assegura que ella no ha demanat diners, llavors els mateixos et diuen que parla per venjança. I així fins a l'infinit».

El moment més dur de les seves paraules va arribar quan va dir: «Els 'negacionistes' ara també són ventagistes i estan sotmetent a Rocío al mateix macabre joc psicològic que l'ha portat al col·lapse (…) Han de creure que així guanyen sempre, però l'única cosa que fan és el ridícul».

La seva exposició va concloure de manera contundent amb un missatge: «I després estan els del però: 'Ha sofert, però...', 'Jo la crec, però...' (…) Aquest però, aquesta paraula tan petita, ho canvia tot i invalida l'anterior. És el ‘però’ de la hipocresia, el que posa en dubte a una víctima. Tant de bo totes les dones maltractades poguessin donar el seu testimoniatge com l'està fent Rocío Carrasco perquè estaríem més prop d'acabar amb aquesta xacra. No és no, però sense peròs».

Insults, crítiques i desqualificacions contra Corredera

Les paraules que va pronunciar Carlota van ofendre enormement als qui no creuen a Carrasco i als qui l'acusen de mala mare, entre altres coses. Tant és així que des que va dir aquelles les xarxes socials es van omplir de missatges en contra de la presentadora gallega.

Arguments de tota mena, insults i desqualificacions van ser els que van usar aquests espectadors per a arremetre amb gran duresa contra Corredera. I molts d'ells ho van fer de manera especial per la frase que va usar de «No és no». Bona mostra de tot això són missatges que han inundat Twitter, com ara aquests:

«Carlota Corredera, fas fàstic».
«Jo no et crec Rocío, i menys a Carlota que és una piranya».
«Negacionista tu, negacionista del que és el veritable amor d'una mare a la seva filla, que no és això. No us creiem».
«És que també la va violar? No situo 'el no és no' en aquesta història, més enllà de la histèria feminista que s'ha apoderat d'aquests activistes ficats a presentadors de televisió i que ja no saben ni el que diuen».
«A aquesta dictadora de pensament únic tot el meu menyspreu i que el karma els retorni tota la merda abocada».
«No és no per a totes i tots els que són difamats, insultats, humiliats per vosaltres. NO ÉS NO».
«Carlota Corredera és patètica».
«No és no segons convingui a Telecinco».
«Carlota, ets verinosa, bruta per dins i per fora. Aquest discurs és demagog. Et creus molt llesta, però pagaràs el mal que estàs fent, mala persona».
«Carlota carronyera».
«Que ridícula estàs quedant tu! Et mires al mirall cada matí i què veus? Perquè jo quan et veig en televisió només veig a un monstre ridícul».
«Carlota Corredera, grossa traïdorenca».

Aquests són només alguns exemples dels missatges que està rebent en contra seva Carlota Corredera. No obstant això, no podem passar per alt que també hi ha uns altres en xarxes que aplaudeixen les seves paraules de manera contundent.