Cayetano Rivera i la seva família, amenaçats de mort

El destre publicava a les seves xarxes socials els missatges rebuts

Cayetano Rivera, abans d'entrar a plaça
Cayetano Rivera ha estat amenaçat per les seves paraules amb Pedro Piqueras | GTRES

Cayetano Rivera ha fet públic en les seves xarxes socials els missatges que ha rebut amb amenaces de mort per part d'alguns internautes després que entrés per videotrucada en els informatius de Telecinco presentats per Pedro Piqueras divendres passat 24 d'abril.

En l'entrevista, el marit d'Eva González es va mostrar molt preocupat per la situació sanitària provocada pel Covid-19 i més concretament per la repercussió que tindrà en el món de la tauromàquia. Cayetano va lamentar que ara els toros hauran d'acudir directament a l'escorxador sense passar per una plaça de toros.

«Moriran sense poder defensar-se a les places»

«Sense tenir l'oportunitat de salvar la vida a través de la seva força, de la seva noblesa, de la seva envestida, que són per al que són criats» van ser les paraules exactes amb què el destre va explicar l'actual situació del bou.

La intervenció del matador va provocar la ira dels defensors dels animals que no van trigar a publicar tota classe de missatges sota un to amenaçador que Rivera va compartir a les seves xarxes socials per denunciar públicament el que ha passat.

«Hauries d'estar mort», «Pren-t'ho com una amenaça a tu i a la teva família» o «Vés amb compte, a veure si el dia de demà vas a veure patir a algunes persones de la teva família» eren alguns dels missatges que es podien llegir en les captures que va publicar.

No obstant això, després que Cayetano Rivera tragués a la llum les amenaces al seu compte d'Instagram, la xarxa social va censurar la publicació, cosa que el destre també ha volgut denunciar: «Instagram esborra el meu post en el qual dono a conèixer els insults i amenaces que vam rebre la meva família i jo perquè considera que sóc jo el que incita a l'odi. On són els paràmetres morals i ètics que regeixen aquesta xarxa social?» escrivia.

Després que sortissin a la llum les amenaces, molts dels seus seguidors han volgut mostrar el seu suport tant a ell com a la seva família i l'animaven que posés a disposició de la policia que ha passat mitjançant una denúncia.


Comentaris

envia el comentari