Crítiques al rei Felip i Letícia per la seva última foto des de Zarzuela

Està sent comentat en mitjans i xarxes socials

Els reis al seu despatx de Zarzuela mentre mantenen videoconferències amb diverses autoritats
La pila de leña situada en la zona inferior derecha de la foto muestra dejadez | Casa Reial

El rei Felip VI sembla que no guanya per a disgustos últimament. Així, no només ha hagut de fer front a les polèmiques econòmiques recents del seu pare, Joan Carles I, sinó també a les crítiques que està rebent pel paper que ell mateix està exercint durant aquesta crisi pel coronavirus.

I, ara, a aquests comentaris en contra s'han sumat altres que més que amb ell directament s'encarreguen d'atacar el seu despatx. Sí, aquest espai oficial on durant tota aquesta pandèmia l'estem podent veure, a través de diferents imatges, mantenint trobades en línia amb experts, polítics o figures de la cultura i l'esport.

Els Reis han aparegut ja en diverses ocasions en aquesta estada que ara s'ha convertit en protagonista dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. I és que hi ha hagut un detall que s'ha pogut veure en ella que es considera que demostra una clara mostra de deixadesa. Bàsicament es tracta d'una pila de llenya, que és totalment inadequada tenint en compte l'època de l'any en què ens trobem, el mes de maig.

La Casa Reial, cada cop més lluny del poble

Aquest element ha suscitat forts comentaris en contra d'ells, argumentant que no se'n cuiden dels detalls. De fet, cada vegada més veus creuen que aquest despatx, i la Zarzuela en general, no són llocs idonis per a mostrar els reis actualment, en un moment un la Casa Reial té la pitjor valoració per part de la població. 

El fet que aquesta sala, i el Palau en general, siguin tan rígids, hieràtics i poc naturals, fa que la població no pugui identificar-se amb el monarca, i ja hi ha molts experts que demanen als reis que es deixin veure en espais més naturals i més amistosos de cara a la societat en general.


Comentaris

envia el comentari