Imatge dels concursants d'OT 2020 durant la Gala 0

Dures crítiques a 'OT' després de la fotografia que ha penjat Roberto Leal

El presentador ha rebut tot un seguit de comentaris crítics a les xarxes socials

És un fet que aquesta edició d''OT' no està tenint l'èxit que s'esperava i, fins i tot, ha registrat la gala menys vista de la història del programa. Per si no fos poc, no paren de sorgir polèmiques tant per les actuacions del jurat com per les actituds que estan mostrant alguns dels seus concursants. Els seguidors del programa no estan contents amb l'espai i, a més, estan insatisfets per la qualitat artística d'alguns dels participants.

Tot això ha donat lloc que Roberto Leal, el presentador del programa musical de  TVE, hagi rebut una allau de crítiques  en l'última publicació que ha fet a les xarxes socials. Els comentaris negatius però són en contra del format.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasión. @operaciontriunfo

A post shared by Roberto Leal (@robertolealg) on

Una polèmica fotografia

Leal ha decidit compartir una  fotografia  al seu perfil d'Instagram acompanyat dels concursants que formen part de l'edició 2020 d''OT'. En la publicació es poden veure comentaris elogiant la professionalitat del presentador però també hi apareixen tot un seguit de missatges que critiquen durament el programa de TVE però, sobretot, als participants.

Els seguidors no han dubtat en mostrar la seva disconformitat amb participants i programa: «Quina edició... Encara rai que només vaig veure la gala 0», «res a veure amb OT 2017», «'Pufo', aquestes generacions necessiten 'mili' masculina i femenina» o «el millor de l'edició, tu. Ximpum. Fluixets, fluixets».

També et pot interessar...