rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dures i contundents crítiques a Pilar Rubio per una imatge on explica el seu dia a dia com a mare

Rubio ha relatat, amb tot tipus de detalls, què fa des que es desperta

 

 

Pilar Rubio i Instagram s'han tornat a ajuntar per sembrar l'enèsima polèmica. Si bé és cert que fa relativament poc la parella de Sergio Ramos i col·laboradora de 'El Hormiguero' publicava una imatge a la platja on es podia comprovar que no mostrava cap seqüela de l'embaràs del seu tercer fill, també ho és que aquesta ha estat ara durament criticada per la seva darrera publicació a la xarxa.

 

A aquesta imatge, a la qual s'hi pot veure Rubio menjant una poma i mirant a l'horitzó, ha anat més enllà i han estat molts els qui han carregat contra Rubio pel text que hi ha adjuntat. 

Criticada perquè la seva definició de maternitat s'allunya de la realitat

«Avui, com cada dia, m'he aixecat a les 6.15h, he esmorzat civada, llavors de cànem, coco, nous i poma amb llet de civada. De 7.00h a 8.00h aprofito que els nens estan adormits per poder entrenar. Després, els preparo per anar a escola i esmorzen. Després, és el torn de l'esmorzar del bebè. Així començo el matí... i així continuo el dia, treballant i esprement cada minut que tinc els ulls oberts», ha començat relatant Rubio. 

 

«Feliç de poder gaudir al màxim dels meus fills i el meu amor, i de poder treballar del que m'agrada. Tant de bo els dies tinguessin 50 hores per poder seguir somiant desperta. Fins que arribi això, seguiré dormint poc, molt poc, però molt a gust», escrivia la dona de Sergio Ramos.

 

La publicació, però, ha despertat la ira de moltes de les seves seguidores, que no han dubtat en carregar obertament contra Rubio. 

«Generes un sentiment de culpa a la resta de mares»

Ha estat la taxativa crítica d'una dona a les xarxes, que no ha dubtat en seguir relatant: «Amb aquest tipus de comentaris i aquestes fotos on se't veu tan ideal l'única cosa que aconsegueixes és generar un sentiment de culpa a la resta de mares». 

 

«La resta de mares ja fem prou compaginant la feina amb els seus fills», acaba de relatar la crítica. No tots els comentaris, però, són pejoratius. I és que, en aquest sentit, altres seguidores de la presentadora han fet comentaris com «no facis cas del què et diuen altres mares envejoses», «estàs estupenda» o «segur que ets la millor mare!». 
 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris