Dures i contundents crítiques a Pilar Rubio per una imatge on explica el seu dia a dia com a mare

Rubio ha relatat, amb tot tipus de detalls, què fa des que es desperta

 

Hoy, como todos los días, me he levantado a las 06:15, he desayunado avena, semillas de cáñamo, açaí, coco, nueces y manzana con leche de avena. De 07:00 a 08:00 aprovecho que los niños están dormidos para poder entrenar. Después, los preparo para el cole y les doy de desayunar. Luego, es el turno del desayuno del bebé. Así empiezo la mañana... y así continúo el día, trabajando y exprimiendo cada minuto que tengo los ojos abiertos. Feliz de poder disfrutar al máximo de mis hijos y mi amor, y de poder trabajar en lo que me gusta. Ojalá los días tuvieran 50 horas para poder seguir soñando despierta. Hasta que llegue eso, seguiré durmiendo poco, muy poco, pero muy a gusto. @elhormiguero

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Pilar Rubio i Instagram s'han tornat a ajuntar per sembrar l'enèsima polèmica. Si bé és cert que fa relativament poc la parella de Sergio Ramos i col·laboradora de 'El Hormiguero' publicava una imatge a la platja on es podia comprovar que no mostrava cap seqüela de l'embaràs del seu tercer fill, també ho és que aquesta ha estat ara durament criticada per la seva darrera publicació a la xarxa.

A aquesta imatge, a la qual s'hi pot veure Rubio menjant una poma i mirant a l'horitzó, ha anat més enllà i han estat molts els qui han carregat contra Rubio pel text que hi ha adjuntat. 

Criticada perquè la seva definició de maternitat s'allunya de la realitat

«Avui, com cada dia, m'he aixecat a les 6.15h, he esmorzat civada, llavors de cànem, coco, nous i poma amb llet de civada. De 7.00h a 8.00h aprofito que els nens estan adormits per poder entrenar. Després, els preparo per anar a escola i esmorzen. Després, és el torn de l'esmorzar del bebè. Així començo el matí... i així continuo el dia, treballant i esprement cada minut que tinc els ulls oberts», ha començat relatant Rubio. 

«Feliç de poder gaudir al màxim dels meus fills i el meu amor, i de poder treballar del que m'agrada. Tant de bo els dies tinguessin 50 hores per poder seguir somiant desperta. Fins que arribi això, seguiré dormint poc, molt poc, però molt a gust», escrivia la dona de Sergio Ramos.

La publicació, però, ha despertat la ira de moltes de les seves seguidores, que no han dubtat en carregar obertament contra Rubio. 

«Generes un sentiment de culpa a la resta de mares»

Ha estat la taxativa crítica d'una dona a les xarxes, que no ha dubtat en seguir relatant: «Amb aquest tipus de comentaris i aquestes fotos on se't veu tan ideal l'única cosa que aconsegueixes és generar un sentiment de culpa a la resta de mares». 

«La resta de mares ja fem prou compaginant la feina amb els seus fills», acaba de relatar la crítica. No tots els comentaris, però, són pejoratius. I és que, en aquest sentit, altres seguidores de la presentadora han fet comentaris com «no facis cas del què et diuen altres mares envejoses», «estàs estupenda» o «segur que ets la millor mare!». 
 


Comentaris

envia el comentari