Pla curt de la reina Letícia amb la diadema negra

El detall de l'últim estilisme de la reina Letícia que ha estat molt criticat

La monarca ha lluït una diadema negra en un acte oficial

Els reis Felip i Letícia van ser dos dels membres de les cases reials europees que van assistir aquest dilluns al 75 aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz. Va ser un acte d'homenatges a les víctimes al nazisme i on es va poder veure als monarques espanyols, com a altres com els reis de Bèlgica, Països Baixos i la princesa de Suècia, molt emocionats.

Encara que la majoria dels assistents van optar per  estilismes sobris i amb un clar predomini de l'estricte dol i el color negre.  Només Letícia es va atrevir a donar un toc de distinció vestint un complement que molts van considerar inadequat per un esdeveniment com aquest: una diadema negra.

Davant la majoria de reines i princeses que van escollir uns tocats més senzills, la reina d'Espanya va optar per mantenir el seu estil personal i modern però respectant l'estricte protocol de dol  que marquen aquesta mena d'actes.   

S'està convertint en un dels seus complements fetitxe 

Tot i que molts consideren que aquesta mena de complements no són gens afavoridors, la veritat és que ella sembla encantada amb aquesta diadema i s'està convertint en una de les seves peces estrella i més comentada. Així ho demostra que ja la portés fa unes setmanes durant la coronació del nou emperador japonès Naruhito. 

També et pot interessar...