Critiquen Sofía Suescun pel seu primer single 'Muévelo'

Escassa qualitat de lletra, música i veu, així han definit del primer treball musical de la guanyadora de 'Supervivientes'

Sofía Suescun ha saltat al món de la música. En els últims mesos s'ha parlat molt sobre la guanyadora de 'Supervivientes' i 'Gran Hermano', per això ha aprofitat tot el boom mediàtic per presentar el seu  primer single: 'Muévelo'. Tot i que la resposta per part del públic no ha estat l'esperada, ja que ha rebut moltíssimes més crítiques que afalacs.

Després de ser protagonista d'un presumpte romanç amb Kiko Matamoros ha presentat el seu primer treball musical aquest divendres 14 de desembre, després de crear molta expectació a través de les xarxes socials. Tanmateix els seus seguidors han descrit la cançó amb adjectius gens esperançadors: «escombraries», «penós», «perquè t'explotin les oïdes», entre altres molt més forts.

Fins i tot han criticat la  portada, pràcticament idèntica a 'Lo Malo' d'Aitana Ocaña i Ana Guerra. A més a més, ni la música ni la lletra han agradat a ningú. Molta gent també se sorprèn per l'excessiu retoc de la veu  de Sofía, tant que no s'arriba a trobar l'original. Però també  recorda molt a  l'estil del single  'Pégate'  que va presentar Ylenia, participant de 'Gran Hermano VIP'.

La similitudes entre las portadas de Sofía y Aitana/Ana Guerra
Les portades de Sofía Suescun i Aitana/Ana Guerra, molt semblants | CatalunyaDiari.cat

Sofia de moment és aliena a les crítiques

Ara per ara, Sofía Suescun encara no ha reaccionat a totes les crítiques, però mentre es parli d'ella continuarà promocionant-se. Fet que segurament ja està funcionant, ja que en tan sols 24 hores  el vídeo a Youtube ha acumulat més de 200.000 reproduccions. Tot i que realment té molts més 'no m'agrada' que 'm'agrada'. 

No obstant això, és innegable que amb només 22 anys té moltes idees de negoci. D'ençà que va guanyar 'Supervivientes' i 'Gran Hermano', Sofía Suescun ha aconseguit guanyar molts diners, fer reportatges i convertir-se en tota una 'influencer' a Instagram. Fins i tot té un canal propi a Mtmad, 'Los mundos de Sofía' on mostra part de la seva vida, com la mudança a Madrid, consells de bellesa o com va gravar el seu primer single.

Ella mateixa ha reconegut al seu canal que no és cantant, «encara que li hagi posat moltes ganes i obstinació». Tot i que la lletra de la cançó li encanta i «és molt per ella», segons ha explicat, té un missatge molt profund: «Mou-ho, dóna-m'ho. Aquesta nit surto preparada per beure. A mi només m'agrada dur i suau».

      El responsable del hit de Sofía Suescun

      La col·laboradora de Telecinco es mostra molt sensual en un videoclip que ha estat gravat a l'Hotel Puerta América de Madrid, sota la direcció de José Manuel Auñón i la producció de Sojo Filmakers. Per la seva part, la cançó és de Piros Digital, una companyia discogràfica que també va apostar per Lucía Parreño García i el raper Jotha, figures de la televisió amb ambicions musicals.

      • Notícia original de 'La Coctelera': Lluvia de críticas a Sofía Suescun tras su primer single, 'Muévelo'.