El col·laborador de 'Sálvame', Víctor Sandoval durant l'enterrament del seu pare

Crítiques a Víctor Sandoval per com ha acomiadat Àlex Casademunt: «Mare meva»

Han titllat el col·laborador de 'Sálvame' de frívol


La mort d'Àlex Casademunt ha consternat el món de la música i de la televisió. L'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo' perdia la vida la matinada d'aquest passat dimarts, 2 de març, en un accident entre el seu cotxe i un autobús a Mataró, localitat on residia. La notícia volava per les xarxes socials després de ser filtrada per un treballador de l'equip d'emergències, molt abans que arribés a oïdes de la família de Casademunt.

Una filtració que causava gran enrenou i que més tard era confirmada per Telegenia, l'agència de representació de l'artista. La seva llarga trajectòria com a cantant i com a actor en algunes sèries de televisió, com 'La sopa boba' a Antena 3 o 'Mar de fons' a TV3, ha provocat que diversos dels seus companys de professió hagin sentit profundament la trista notícia de la seva mort.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El polèmic missatge de Víctor Sandoval

Entre els centenars de missatges que han circulat per les xarxes socials de tots els famosos que s'han sentit vinculats a la imatge d'Àlex Casademunt destaca el de Víctor Sandoval. El col·laborador de 'Sálvame' publicava unes paraules lamentant la mort del cantant mitjançant una foto on apareixen els dos abraçats i somrient.

«Gràcies per tants moments de riure i bon humor, massa aviat has passat a l'altra dimensió, massa aviat. Bon viatge, amic», escrivia Víctor costat de la instantània. Fins aquí tot correcte. Tot i això, el que ha cridat l'atenció han estat els hashtags que ha afegit acompanyant el seu missatge.

El col·laborador del programa de les tardes de Telecinco ha estat titllat per altres usuaris de frívol per afegir etiquetes com #Dep, #accidentemoto, #victorsandoval o #sandovalizate. Precisament la manera en què Víctor Sandoval s'ha esmentat a si mateix en el missatge de comiat d'Àlex Casademunt és el que ha molestat especialment els usuaris de les xarxes socials.

Les crítiques dels usuaris

El periodista Adrián Sánchez publicava al seu compte de Twitter el polèmic missatge de Víctor Sandoval, on criticava obertament que el col·laborador de 'Sálvame' afegís hashtags a la seva publicació precisament quan la família del cantant s'havia assabentat de la seva defunció per culpa d'una filtració d'un treballador d'emergències que va provocar que la notícia corregués com la pólvora per les xarxes socials.

«Es mata el cantant Àlex Casademunt en un accident amb la seva moto a Mataró, Barcelona, i la família s'assabenta per algú d'emergències que ho publica a les xarxes? I aquest que diu ser el seu amic posa hashtags? Mereixem extingir-nos», publicava l'usuari.

La seva reflexió ha estat compartida per diversos dels seus seguidors, que també s'han sumat a les crítiques cap a Víctor Sandoval: «Això de Sandoval em sembla d'un mal gust enorme. Estem podrits com a societat», «Vergonyós, poc ètic i bastant repulsiu que utilitzi la desgràcia de la notícia per donar-se 'bombo'. Els hashtags sobren», «Emmmm... això dels hashtags?!?!?! Flipo» o «Ha aprofitat la novetat per viralitzar-se» són algunes de les crítiques que ha rebut.

Víctor Sandoval reacciona

Sembla que les crítiques rebudes després de la publicació del seu missatge de comiat a Àlex Casademunt han arribat a oïdes del col·laborador de 'Sálvame', que no ha trigat a reaccionar. Víctor Sandoval ha modificat la seva publicació eliminant alguns dels hashtags com #Dep i #accidentemoto.

Sembla, però, que no ha entès l'origen de l'enuig dels usuaris, ja que ha seguit mantenint aquells que fan referència a la seva persona: #victorsandoval i #sandovalizate. I és que, si hi ha alguna cosa que encanta al col·laborador, és sentir-se el protagonista de qualsevol moment. De fet, en publicar el missatge a Instagram, s'ha permès donar més detalls del que ha passat responent un dels seus seguidors: «Accident de moto a Mataró aquesta nit». Recordem que en un primer moment s'ha informat que havia tingut l'accident amb la moto, però finalment la policia ha confirmat que circulava amb cotxe.

Però Víctor encara fa un pas més enllà. Seguint amb la frivolitat del missatge, el col·laborador respon davant la tristesa de Jorge Cadaval, component de 'Los Morancos': «T'estava veient quan ho vaig saber. Em va encantar recordar la vostra trajectòria i les vostres anècdotes», escriu Sandoval fent referència a com va gaudir veient el programa de 'Los Morancos', després de la mort de qui, segons ell, era el seu amic.