IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

La cunyada de 'El Chicle' afirma que la seva germana ho està passant «fatal»

Vanesa Rodríguez va reconèixer que no saben res de Rosario des del dissabte, quan va declarar

Imatge d'arxiu de José Enrique Abuin, 'El Chicle'
Imatge d'arxiu de José Enrique Abuin, 'El Chicle' | Redes sociales

El cas Diana Quer continua sense treva. Hora rere hora i dia rere deia, es revelen nous detalls sobre l'esgarrifosa mort i les reaccions dels més propers als actors principals no es fan esperar. De fet, si la germana de Diana Quer, Valeria, ja ha parlat en diverses ocasions, ara ha estat la germana de la dona de 'El Chicle', qui ha alçat la veu.

Aquesta, que va parlar a 'El programa de Ana Rosa' i que va ser assetjada per 'El Chicle' el 2005, és descrita com una persona «normal» i amb la qual s'hi podia tenir un tracte «agradable», ja que s'apunta que era «molt treballadora». 

La declaració de Vanesa

Una munió de periodistes, de fet, esperaven a la porta de casa seva. Quan aquesta va sortir va advertir que no volia parlar i només va explicar com es sentia. «No sabem res d'ella», va reconèixer Vanesa, fent referència a la seva germana Rosario.

De fet, la seva germana va ser part molt important de la resolució de la Guàrdia Civil en canviar la versió final de 'El Chicle'. Tot i això, la dona d'aquest sembla estar amagada o atemorida pel que pugui passar perquè, segons la seva germana, no hi parla des del dissabte i que en aquell moment «estava malament, fatal».

Imagen de El Chicle a su salida de los juzgados
'El Chicle' a la sortida dels jutjats | EFE

 

‘El Chicle’ està sol

Sense amics i sense suport s'ha quedat 'El Chicle'. Després de les darreres setmanes, José Enrique Abuín ha vist com la seva vida es desmuntava després de reconèixer que havia matat i amagat Diana Quer.  

Fins al moment, de fet, la seva mare, la seva tieta i les seves germanes no havien dubtat en parlar de 'El Chicle' i reconèixer que ell havia estat responsable dels fets.

Ara, doncs, ha estat el torn de Vanesa Rodríguez. Tot i que no ha parlat tant com els altres familiars —que van titllar 'El Chicle' de «monstre» i «assassí»— aquesta ha esmentat que la seva germana i dona de l'agressor ho està passant molt malament.  


Comentaris

envia el comentari