Primer pla d'Andrea Janeiro.

El cunyat que Andrea Janeiro ja no vol veure més a casa seva

Andrea Janeiro té motius

Andrea Janeiro no vol saber res del seu excunyat. I encara menys després de conèixer tots els detalls de l'últim conflicte en el qual s'ha vist embolicat.

La relació entre les dues filles de Jesulín de Ubrique sempre ha estat força bona. I, malgrat que el torero ha estat una mica allunyat de la seva primogènita, totes dues mai han perdut el contacte.

Muntatge amb fotos d'Andrea Janeiro i la seva germana Julia Janeiro.
Andrea Janeiro i Julia tenen molt bona relació | Catalunya Diari

Ara, i després de finalitzar els estudis de Comunicació Audiovisual, Andrea Janeiro té intenció d'instal·lar-se, juntament amb la seva parella, al pis que la seva mare li ha comprat al centre de la capital d'Espanya.

I, encara que sembla que aquestes dues germanes estan passant per un dels millors moments, no sempre va ser així. Fa una mica menys d'un any, Juls Janeiro va viure amb la seva exparella un desagradable episodi que va acabar amb l'esportista a l'hospital.

Andrea Janeiro està molt preocupada

Andrea Janeiro no va poder evitar preocupar-se per la seva germana després de conèixer el problema en què es va veure embolicat el seu cunyat, el jugador de futbol Álex Balboa.

A principis de novembre del 2021, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una sorprenent informació que tenia com a protagonistes Julia Janeiro i el seu ex-xicot.

Les càmeres van captar la parella a les portes d'un hospital molt a prop del domicili de la germana d'Andrea Janeiro. Segons es pot veure en aquestes imatges, tots dos van entrar a Urgències i hi van estar diverses hores.

I, encara que al principi es desconeixien els motius d'aquesta visita, un dia més tard, el programa Sálvame donava tots els detalls d'aquest fet.

Imatge de Julia Janeiro i Alex Balboa
L'excunyat d'Andrea Janeiro es va ficar en problemes  | Instagram

En ple directe, Carmen Alcayde va rebre una notícia d'una de les seves fonts. Així, el confident de la col·laboradora va assegurar que una persona molt coneguda havia patit una suposada agressió.

Tot just fer-se oficial aquesta informació, el reporter Sergi Ferré es va desplaçar fins a aquest centre mèdic on hores abans havien estat la germana d'Andrea Janeiro i la seva, aleshores, parella.

El periodista va tenir l'oportunitat de parlar amb un dels testimonis que es trobava a l'hospital quan va arribar Julia Janeiro. Aquest home va assegurar que Álex Balboa va participar en una baralla i que hi van passar la tarda.

«Imagino que seria per al comunicat de lesions», exposaven. I, encara que no va aclarir si tots dos es van ficar en aquest conflicte, va assegurar que «ella no és de ficar-se en problemes, és una noia molt normal».

Després d'assegurar que no és «un episodi aïllat» i que «no és la primera vegada que va a l'hospital per diversos motius», Kiko Hernández va voler aprofitar l'ocasió per enviar-li tot el suport als pares de Julia.

«Fa molt bé María José Campanario a estar amb la seva filla i Jesús també», va apuntar el gran amic de la mare d'Andrea Janeiro. «Ella està en un moment crític i necessita l'atenció i el suport dels pares», opinava.

La germana d'Andrea Janeiro ja té nova llar

Andrea Janeiro s'ha quedat veritablement sorpresa en veure la nova llar de la seva germana. I és que, després de trencar la relació amb Álex Balboa i començar una nova història d'amor amb el futbolista italià Tommy Rossi, la vida de Julia ha fet un gir de 180 graus.

Julia Janeiro i Tommy Rossi
La 'influencer' es trasllada a la casa del seu noi | EUROPA PRESS

Ara, la 'influencer' ha decidit canviar de vida i quina millor manera que mudar-se de casa. Tot i portar tan sols un any de relació, la filla de Jesulín no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'agafar totes les seves coses per instal·lar-se al costat del seu noi a la casa que té a Boadilla del Monte.

En concret, es tracta d'un xalet independent, distribuït en dues plantes de 230 metres quadrats i construïda en una parcel·la d'aproximadament 588 metres quadrats, que compta amb zones verdes, un ampli garatge i una increïble piscina.