Gerard Piqué

El cunyat de Gerard Piqué no es talla i explica què ha passat amb Shakira

Tonino, germà de Shakira, ha parlat de la situació que travessa ella després de la ruptura amb Gerard Piqué

Gerard Piqué i Shakira són els famosos més perseguits en aquests moments per la premsa. I és que la seva ruptura sentimental, després de 12 anys de relació i dos fills en comú, ha agafat per sorpresa tothom. Però també està sent seguit pels mitjans el germà d'ella, Tonino Mebarack, que acaba de trencar el silenci sobre la separació.

La mà dreta de la colombiana no ha dubtat a deixar de manifest, per exemple, l'estat en què es troba aquesta.

Tonino trenca el seu silenci després de la ruptura de Shakira i Gerard Piqué

La compositora i cantant sempre ha tingut el seu germà com una figura clau a la seva vida. Aquest l'ajuda tant a nivell professional com personal. Per aquest motiu, ell ha estat a Miami preparant la casa on marxarà la cantant per estar tranquil·la amb els seus fills.

Pel que sembla, ha estat posant a punt aquesta residència a on la ja ex del futbolista es traslladarà en uns dies. Està esperant que s'acabi el curs escolar per anar-se'n a descansar al costat de Milan i Sasha. El que es desconeix és si la seva intenció és quedar-s'hi també a aquesta ciutat a viure amb ells.

Sigui com sigui, Tonino ho ha preparat tot per a l'arribada de la seva família, però ja ha tornat a Barcelona. Ho ha fet per estar al costat de l'artista, a qui ha estat acompanyant al seu dia a dia. Així, per exemple i com ha mostrat Europa Press, l'ha portada amb Sasha a les classes de karate del nen.

Tonino germà Shakira
Tonino Mebarack és un gran suport per Shakira en aquests moments | EUROPA PRESS

Quan la seva germana no hi era, els mitjans li han preguntat sobre la ruptura de la parella. Ell, somrient, i sense voler entrar en detalls que no l'incumbeixen, ha dit: «No en sé res».

Això sí, quan la premsa ha volgut conèixer com està la colombiana després del que ha passat sí que ha parlat. Exactament les seves paraules han estat: «Està molt bé, segur».

Discret com sempre s'ha mostrat ell, que prefereix no entrar en assumptes dolorosos i complicats per a tota la família. Creu que si algú ha de parlar no és ell.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Tonino no ha volgut parlar de la ruptura entre Shakira i Piqué   | Europa Press

Shakira i Gerard Piqué, les darreres informacions sobre la seva situació

Tant el defensa culer com la seva ja ex coneixen aquests dies moltes informacions i rumors respecte a la seva separació. A ell se l'ha acusat d'infidel i fins i tot d'haver continuat veient una de les nòvies anteriors mentre estava amb la colombiana. És més, s'ha revelat que tindran seriosos conflictes per la custòdia dels fills.

Això no és tot, ja que les últimes hores s'ha revelat a les xarxes que una noia que va ser parella del futbolista ha decidit parlar. Es tracta de Nuria Tomás, que emetrà la seva pròpia docusèrie a través d'internet. Ella, mare d'un fill i embarassada d'un altre, explicarà la seva història i en fer-ho parlarà de Piqué, cosa que genera molta morbositat.

Gerard Piqué i Nuria Tomás
Nuria Tomás parlarà sobre la seva relació amb Piqué | CEDIDA

Ha compartit la promo d'aquesta producció i les primeres paraules són aquestes: «Hola, sóc Nuria Tomás. No sé com he acabat rodant la meva pròpia sèrie, però sí. Puc dir que sóc carnissera i xarcutera».

«Vaig tenir dos punts d'inflexió a la meva vida. Als 21 em va passar una cosa que va canviar completament la meva vida. Sempre dic que part de la meva innocència es va quedar allà i vaig començar a ser-ne una altra».

A això afegeix referint-se a Gerard: «Va aparèixer un amic a la meva vida, que fins llavors havia estat amic, i ens vam convertir en parella. Històries n'hi ha milers i aquesta és la meva. Us obro les portes de casa meva, la meva família, el meu dia a dia i de tot el que m'ha portat a sentir-me com em sento avui, al meu millor moment».