Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una grua extraient un arbre a la casa de Shakira de Barcelona.

El curiós motiu que ha portat a Shakira a endur-se els arbres del jardí a Miami

La colombiana ha contractat una empresa especialitzada en transport d'arbres per traslladar aquests pesats articles

Shakira ha pres una important decisió sobre la casa d'Esplugues de Llobregat, on ha format la seva família amb la seva exparella Gerard Piqué. Recentment, la colombiana ha marxat de manera definitiva amb els seus dos fills, Milan i Sasha, a la ciutat de Miami. Des que va marxar a l'altre costat de l'Atlàntic, en el domicili familiar no s'ha deixat de veure moviment.

En els darrers dies, una empresa de mudances s'ha endut diverses caixes i articles que la cantant va deixar preparades. Però no ha estat fins un parell de dies enrere quan a les portes del domicili ha aparegut una grua de gran tonatge i un camió preparat per transportar arbres.

La colombiana ha decidit emportar-se uns elements importants per a ella

Shakira vol tancar per complet la seva etapa de més d'una dècada a la capital catalana. Tant és així, que fins i tot la colombiana ha volgut emportar-se els arbres que tenia al jardí de la casa familiar d'Esplugues de Llobregat.

Sí sí, com sona. Aquest passat dimecres, 12 d'abril, una grua de gran tonatge va començar a aixecar del jardí diversos arbres. I és que, tot i que pugui semblar sorprenent, aquests articles de jardí formen part de la mudança que Shakira està portant a cap entre Barcelona i Miami.

Shakira amb Milan i Sasha a l'aeroport de Barcelona.
Shakira ha marxat definitivament de Barcelona amb els seus dos fills. | Twitter

El motiu pel qual la Shakira ha decidit endur-se aquests arbres és simple, i té molt de sentit. Tot sembla indicar que la colombiana els va plantar fa sis anys aproximadament al Líban, on procedeix la seva àvia per part de pare. En concret, ho va fer en el bosc de 'Ceros de Dios' pel que té un gran significat per ella i vol que estiguin sempre al seu costat.

Després de la seva marxa cap Amèrica, s'obre una nova incògnita

Amb aquest nou pas en la mudança sembla que Shakira ja ho té tot enllestit. Per al moment es desconeix com es transportaran aquests elements de grans dimensions fins al nou domicili de la colombiana.

Ara, la gran incògnita recau en el futur que li espera la casa familiar de Shakira i Piqué durant una bona tira d'anys. Una de les hipòtesis és que l'exjugador culer es traslladi allí juntament amb la seva nova parella, Clara Chía. Una altra opció que es té en compte és que es posi a la venda, tot i que el seu preu només serà apte per a molt poques butxaques.