ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Maria José Campanario impartirà un curs d'odontologia que costa 800 euros

La dona del torero Jesulín de Ubrique reprèn la seva activitat professional com a dentista el pròxim mes de setembre

 Imatge d'arxiu María José Campanario, dona de Jesulín de Ubrique
 Imatge d'arxiu María José Campanario, dona de Jesulín de Ubrique | CatalunyaDiari.cat 

 

Tal com ha fet aquest cap de setmana a Cuenca el seu marit, Jesulín d'Ubrique, María José Campanario també reprendrà la seva activitat professional com a odontòloga d'una manera destacada.  La mare dels dos fills petits del torero gadità serà una dels professionals que oferiran un curs de fotografia dental al centre Dentoral de Sevilla. Per poder prendre part al curs com a alumne, però, serà necessari abonar 800 euros, una xifra potser elevada per a algunes butxaques.

La rellevància del curs realça la gran experiència professional de Campanario, que està amb moltes ganes de tornar a la feina, i el 'caché' de la seva família, que sembla haver superat uns moments molt durs gràcies a la millora del seu estat de salut i la tornada a les places de Jesulín. 

Curs de fotografia dental amb Campanario

Qui vulgui aprendre dels coneixements de Maria José Campanario sobre fotografia dental, haurà de pagar els 800 euros necessaris per inscriure's a un curs que tindrà lloc el 28 de setembre a uns dels centres odontològics de més prestigi de la capital andalusa. 

La jornada formativa comptarà amb dues parts ben diferenciades, una teòrica i una pràctica, on diferents conferenciants especialitzats en la matèria, com Campanario, mostraran les novetats d'aquesta disciplina als alumnes. Els assistents, a més dels coneixements apresos, obtindran un diploma d'assistència, documentació del curs i podran dinar amb els ponents

María José es troba molt millor físicament

Les expectatives generades pel retorn de la dona de Jesulín a la seva activitat professional són moltes entre tots aquells que segueixen la seva carrera i sobretot la seva vida familiar. La dentista sembla que comença a deixar enrere les conseqüències físiques de l'accident que va patir a la seva casa d'Arcos de la Frontera el 2015. Tot indica que es troba molt millor de la fibromiàlgia que pateix des de llavors i que ara se centra a millorar la seva imatge tant laboral com personal. 

Maria José no va reunir el valor necessari per ser a la plaça de toros de Conca, on aquest diumenge 19 d'agost Jesulín tornava a torejar després de 7 anys sense fer-ho, però si va estar a la ciutat. Fonts properes a la família confirmen que el va esperar a l'hotel, on el va felicitar després d'una reaparició d'allò més exitosa.   


Comentaris

envia el comentari