Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche

Dabiz Muñoz ja sap com serà el vestit de Cristina Pedroche aquestes campanades

Dabiz Muñoz es prepara per a uns dies durs

Dabiz Muñoz es prepara per a la gran nit. El prestigiós xef estarà molt pendent de les Campanades de Cap d'Any, on tots els focus tornaran a estar posats a la seva parella, Cristina Pedroche. O més aviat al vestit que porti des del balcó de la Porta del Sol.

Cristina Pedroche ja ha advertit que «això de l'any passat va ser increïble, però aquest any ho superarem». Possiblement tingui preparada alguna sorpresa que no deixarà ningú indiferent. Per això comptarà amb la col·laboració de Josie, el seu amic i estilista.

Dabiz Muñoz és conscient de l'enorme responsabilitat que implica acomiadar l'any amb els espectadors. Però també provocar impacte a l'audiència amb el vestit. I cada cop ho tenen més complicat.

Cristina Pedroche estarà acompanyada una vegada més per Alberto Chicote. Com és lògic, els nervis ja comencen a fer de les seves des de fa dies. Hi ha una gran incògnita respecte al model escollit per a aquesta ocasió, però ella ja s'ha encarregat d'anar desvetllant detalls.

A través de les seves stories ha satisfet la curiositat dels seus fans. Això sí, confia que no li passi això de l'any passat. Li van caure moltes crítiques per entendre que havia resultat molt decebedora l'opció triada, a més a més del 'look' amb un capsense pèl.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Dabiz Muñoz és el gran suport de Cristina Pedroche | GTRES

Ha explicat que «aquest any estic fent encara més feina per a mi. Intentant estar el més tranquil·la que puc, meditant, molt ioga i crec que arribo una mica més fort mentalment». En qualsevol cas, ja sap què farà una vegada que finalitzi la seva intervenció a les Campanades.

«Em pendré alguns dies lliures per assimilar-ho tot i trobar la meva pau», va indicar Cristina Pedroche. Li vindrà molt bé apartar-se durant un temps de tota la pressió mediàtica, sobretot si hi ha moltes crítiques.

Dabiz Muñoz vol evitar les crítiques

Dabiz Muñoz no vol que passi això de l'última vegada, quan va patir molt pels comentaris tan negatius que es van abocar sobre Cristina. El 2023 vol estar preparada per suportar qualsevol tipus de contratemps.

Vestuari Cristina Pedroche Cap d'Any
Cristina Pedroche ha donat pistes sobre el vestidor que portarà | INSTAGRAM @CRISTIPEDROCHE

Saben que la gent ja no es conforma amb qualsevol cosa i necessiten sorprendre. Hi haurà «més persones involucrades» a la seva confecció. Desvela que hi ha «gairebé 100 persones que saben com és».

Entre ells estarà segurament Dabiz Muñoz, que és el seu gran confident i que no la trairà desvelant detalls abans d'hora. Cristina Pedroche admetia que «estic nerviosa, però hi confio». Un altre dels que possiblement conegui el vestidor sigui el seu company Miki Nadal, amb qui manté una gran amistat.

Pel que fa a les pistes que ha ofert sobre el vestit, ha explicat que «no té res a veure amb cap altre any». Encara que avança que «tornen les transparències».

Dabiz Muñoz no esperarà fins a final d'any

Dabiz Muñoz no haurà d'esperar fins al 31 de desembre per conèixer el model escollit. És possible que encara estiguin amb els retocs, però ja li haurien fet arribar el disseny del vestit.

Ara com ara, tothom guarda silenci. És una informació que pretenen guardar en secret fins a l'últim minut. Només així aconseguiran captar l'atenció dels espectadors.

Dabiz Muñoz amb els vestits de Cap d'Any de la seva parella Cristina Pedroche
Dabiz Muñoz s'atreveix amb tot | Dabiz Muñoz s'atreveix amb tot

El més habitual és que facin una primera connexió des de la plaça madrilenya uns minuts abans. Cristina Pedroche apareixerà tapada per mantenir la incògnita fins al final. No serà fins a uns segons abans que donin les 12 quan es doni a conèixer el vestidor.

Dabiz Muñoz estarà acompanyant-la en aquell dia tan especial. Però caldrà comprovar si aquesta vegada gosa posar-se el vestit de la Pedroche com ja va fer altres vegades.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp